XXXLutz - riešenie reklamácie

pixi35
2. okt 2023

Ahojte...riesili ste uz u nich reklamaciu? Vcera som im zahlasila mailom a dnes hovorim, ze radsej aj zavolam..na reklamocnom telefon beru pracovnicky, ktore vraj sa odpovedaju len na vseobecne otazky..najprv, ze kompetentne kolegyne su prec, potom, ze riesia mailove podnety, potom, ze mam poslat fotku o chybajucej casti atd. A ne a ne ma spojit s takou, ktora by vedela reklamaciu riesit, ktora by aspon otvorila objednavku a pozrela na to, ze co je za problem a poznacila,ze co potrebujem riesit. Proste to odmietaju..
Ako ste to mali Vy?
Dakujem.

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pixi35
autor
2. okt 2023

@julia_a_romeo uz nieco som stihla precitat..uz nikdy viac..nech sa nam toto podari vybavit a uz nikdy..

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pixi35
autor
2. okt 2023

@julia_a_romeo dakujem❤

tinkaaa
12. okt 2023

@pixi35 posunula si sa niekam s reklamáciou ja riešim tiež dnes mi prišlo úplne niečo iné ako som objednala

juliacenc
12. okt 2023

@pixi35 mrzi ma to. Ja uz mam triasku ked idem nieco kupovat, presne preto, lebo nikto ti nic nezreklamuje nedaj boze, ze chces vratit penize tak to je peklo ciste… jedine ja mam dobru skusenost s jysk tam nieje s reklamaciou problem. Snad ti moj typ pomoze dobuducna

pixi35
autor
12. okt 2023

@juliacenc jysk je top..uplne suhlasim..zatial mam vybojovane, ze vraj koncom novembra nam dodaju chybajuce dvere..tak uvidime

pixi35
autor
12. okt 2023

@tinkaaa fu vies co..dlho dlho dlho a este dlhsie som len pisala tie maily a pisala a pisala..a vykuklo sa z toho, ze vraj nam dodaju chybajuce dvere koncom novembra..aspon mi pisali, ze 45.tyzden tohto roka🙃nam poslu..ale telefonny rozhovor neexistuju, len mail..