Akú wood wick sviečku pre muža mi odporučíte?
cim tmavsi odtien tym intenzivnejsia vona 🙂 my sme teraz mali trilogy cozy cabin a bola perfektna alebo fireside alebo sme mali trilogy pure comfort/soft chambray a warm wool to bola taka intenzivnejsia vona tiez 🙂 v zasade by som nekupila ovocne, vanilku alebo cotton a bude to v pohode
@dadis to chcem plus k niečomu
Autorka, aj keď je to k inému darčeku, pre muža ak nemá záľubu v sviečkach je to čudný dar.
Môjmu mužovi keby dal niekto sviečku, tak by mi to dal so slovami, že čo má s tým robiť. Takže ak to nie je chlap, ktorý má vyslovene rád sviečky, tak sviečku by som určite nekupovala ani ako plus k niečomu. Inak ak woodwick, tak indigo suede alebo sueded santalwood. Tie mi prídu ako pánske vône.
ja co poznam muzov tak by to prijali...ale nesla by som do levandule
@klarolinne tak sviečku sám kúpil, že si budeme spolu páliť, takže možno len ako ku peknému večeru, ale nemusím to brať, mám iné vymyslene
Ja som dala nasim
vanilla&sea salt a mojmu bratovi to smrdi a vadi, lebo ta vona je krasna, ale prilis intenzivna..
moj manzel napr. ma sviecky velmi rad, casto mi ich kupuje a ja jemu a aj si vecer prave woodwick zapalime ;) takze ty toho obdarovaneho poznas asi najlepsie - inak je o vhodnosti daru zbytocne polemizovat, lebo to ci to ma/nema rad partner/rodinny prislusnik inej uzivatelky MK je absolutne irelevantne 🙂
Aj moj včera dostal od niekoho WW, pánsku a aký je nadšený z nej 🙂
Pre muza? Vyber radsej iny darcek..