Wish strana - skúsenosti

avk
27. nov 2016

pozna niekto vish stránku...ake máte skúsenosti dakujem

sissy27
28. nov 2016

@avk to isté čo aliexpress...

avk
autor
28. nov 2016

ano viem ale ci pride aj zasielka myslela som, lebo vraj ze z Aliexpress nechodia :( tak neviem či sa my oplati niečo obiednat

veronikahrki
28. nov 2016

ja ju poznám velmi dobre 🙂 ..... vela veci som si z nej objednala a vždy mi to prišlo ale nikdy nešlo o oblečenie (zatial) ....objednavala som daake pomocky do kuchyne do kupelne koberček štetočky na líčenie kryty na telefon a xy vecí 🙂 ....zatial som spokojna a nemožem im nič vytknut akurat tak to že to trvá mesiac ale da sa to zvladnut...vždy príde....a dalšia vec že pri kúpe daake produktu sa hned plati cez banko kartu....🙂

siga13
17. júl 2017

Neviete kontakt na wish?pred pol rokom som tam zasla popozerat,nechtac som objednala a chcela zrusit objednavku,co neslo...od vredy mi chodia nejake upomienky z Karny v nemcine,zaplatit fakturu,,nerozumiem dobre nemecky,pisala som nech stornuju,,no vzdy mi posielaju mailom upomienky z 7,5 e je 105e,,,som s tohonna nervy,neviem to zastavit...bojim sa nejakej exekucii...pisala som aj na wish mail,,ale oni odpovediano mesiac,,,a ze registruju...no neviem co mam robit..poradte prosim

avk
autor
25. aug 2017

@siga13 treba ist naspet na tu stranku a hore budete mat nskupny košik kliknut nan a odstranit položku to by malo fungovat

siga13
25. aug 2017

@avk nic nemam v nakupnom kosiku,,,len mi chodia seky z hrozbou exekucii

avk
autor
26. aug 2017

@siga13 fuha stim vam neviem poradit ;(