WhatsApp v telefóne

eperia
2. nov 2021

Dá sa na whats v telefóne nainštalovať niečo,aby sa správy dali prečítať,aj keď si ich dotyčná osoba po týždni napr. vymaže?Nejako uložiť,alebo neviem,možno ,že má niekto s tým skúsenosť.Ďakujem

liva92
2. nov 2021

jediné čo mi napadá, ale neviem či presne to chceš že sa dá exportovať chat a vieš si ho poslať na mail napríklad 🙂

veronikavaneska
2. nov 2021

Urob si printscreen

eperia
autor
2. nov 2021

@eperia Aby sme sa rozumeli.Môj mm si vypisuje s jednou dámou intenzívne,keď je v práci.Chodi na turnusy ,viem presne o koho ide,Keď som sa ho opýtala nato,odpoveď jasná,že pracovne,je to jeho nadriadená.Vidím ich stale spolu na Whats.Jasné pride domov všetko vymaže.A ja som potom hysterka ,ktorá si vymýšľa.Žena vytuší,že niečo nie je v poriadku ,tak som chcela, či sa dajú nejako tie správy uložiť,aj keď on ich vymaze,aby sa mu ulozili napr na mail.Alebo neviem....n

dadis
2. nov 2021

@eperia Preco ich potrebujes vidiet? Mne sa stslo to iste, pan manzel zscal vypisovat kolegyni, az to skoncilo pomerom. Ak manzelovi nedoverujes, povedz mu to, ze chces rozvod a ze dovodom he tvoje podozrenie. Ze dokazy nepotrebujes, ale nedokazes zit v nedovere. Ale ten rozvod skutocne musis chciet. Nemoze to byt iba hra. Ak rozvod nechces, tak jeho telefon neries.

retatka
2. nov 2021

@eperia A čo s tým vyriešiš keď zistíš ,že sa jedna o ozaj blízky kontakt a nejedna sa iba o nevinne písanie ?Ano žena vytuši ,že niečo nehrá...ale vedela by si ho ozaj opustiť ?Ak ho budeš konfrontovať s dôkazmi ,bude si dávať neskôr len väčší pozor .No pravdepodobne sa nič nezmení ...

simca06022011
2. nov 2021

tak je jasne, ze to nie je len pracovne, ked to potrebuje mazat. My pouzivame intenzivne na firme whatsapp a teda ani ja ani polovicka to nevymazavame.. nemame dovod. A pokial viem ani kolegovia :D ako co by tam manzelky videli? ze dame kavu? alebo ze prisli platby za obj? ze tovar k tomu a hentomu pride o tyzden? ze sfuknem kolegu, lebo nezhasol svetlo v piatok? :D porozmyslaj.. ci sa ti do toho chce, normalne veci nema clovek preco mazat.

h2
2. nov 2021

@eperia Mňa by zaujímalo, ako ich vidíš "stále spolu" na WhatsAppe? (Pýtam sa úplne vážne. Ako sa to dá vidieť?)