Ahoj ahoj. Nebudem to tu obkecavat a začnem hned. Viem že keď si to prečítaš má možno budeš považovať za ženu ktorá si neváži partnera ktorého má. Ktorá nieje s ním spokojná. Že som náročná. Nie som. Ver mi že nie. Rada by som vedela prečo sa mi to deje. Prečo nedokážem prejaviť lásku k niekomu kto má tak veľmi rad. Prečo nedokážem mu povedať že ho ľúbim. Mrzí ma to, lebo viem že si to nazasluzi a že kvôli mne sa len trápi. My sme sa spoznali v lete. sme spolu 6 mesiacov . Vtedy to bolo úplne všetko v poriadku. Mala som ho rada. A možno som urobila chybu v Tom že po týždni ako sme sa poznali prišiel k nam. Spoznal celú moju rodinu. Samozrejmé obľúbili si ho. Bola som rada. Chodili sme spolu na výlety, rád mi dával malé darčeky. Ale niečo tomu chýbalo. Žeby láska z mojej strany? Aby bolo
jasné prečo som ho k nám pustila len po týždni. Bolo to preto lebo pracuje v zahraničí a ku mne chodieval na týždeň alebo dva do mesiaca. Možno to nieje dobrý dôvod ale v tedy som to tak citila.
Za ten čas sme boli stále spolu. Chodili sme po výletoch a rôzne. Boli sme šťastný 🙂 Ale potom za to začalo niekde kaziť. Začala som si všímať jeho nedostatky. A keď som mala problém povedala som to kamoške ktorá samozrejme stala na mojej strane a jeho vykreslila za toho zlého a ja som jej uverila. Áno viem teraz to tak vidím že nemala som jej vravieť o našom vzťahu, ale ako keby sa mi uľavilo keď mi povedala že on nieje ten pravý. Vadilo mi, Že je skoro stále bol ticho a (ja som tiež tichej povahy) no a, keď ma problém mi to nepovie , vadilo mi že je vážny. Nevedel sa uvoľniť. Stále nad niečím uvažoval. Viem že ja som ho mala viacej povzbudiť, objať ho, ale nedokázala som to. Stále sme sa tvárili že je všetko ok. Ale postupne sme sa od seba oddialovali. Aj keď viem že je skvelý muž, a že bude aj dobry otec ak bude mať svoju rodinu. Len niečo mi bráni mu tu lásku obetovať. Ako keby niečo na mňa hral keď sem príde že aký je dobrý ale ja neviem aký je tam v zahraničí medzi svojimi. Áno viem že si o mne možno pomysliš že nieviem čo chcem a že som nedospela na normálny vzťah. Možno má odcudis že som sa zachovala nepekne. Ale neviem samu seba prinútiť aby som ha ľúbila. Mám ho rada ako človeka vážim si ho. Veľmi. Ale podľa mňa tomu niečo chýba aby ten vzťah bol nažive. Prosím čo si o tom mysliš? Prečo na začiatku bolo všetko v poriadku teraz je to k zániku. Mám ho rada a aj budem. Čo si o to myslíš? Ďakujem pekne.
zaniku zá Pročo ho nedokážem ľúbiť aj , ale Boet ty
o, lebo pracuje aj žije v Anglicku. Proti
@kaktusik77 chyba iskra. A akceptovala si to doteraz preto lebo si ho oblubili Vasi. Ale mat po polroku taketo uvahy s otazkou ze preco ho nedokazem lubit....dajte si šancu...každy s niekym inym
@kaktusik77 ja som tiez zacala chodit s niekym len preto ze sa mi zdal perfektny, bol fesak, inteligentny, zodpovedny, mal uz upratanu hlavu, bol jednoducho ideal chlapa do vztahu a rozisla som sa s nim . Chybala tam iskra, zacalo mi na nom vsetko prekazat, nedokazala som ho lubit. Ked stretnes toho praveho ani na sekundu nerozmyslas ci chces vztah alebo nechces, ci je to laska alebo nie, jednoducho s nim mas potrebu byt co najcastejsie, chyba ti ked s nim niesi, ide to same..ak to chyba, tak to nieje u mna to prave orechove. Takeho chlapa som stretla neskor 🙂 teraz sme uz spolu 5 rokov a som stastna❤️
@kaktusik77 vieš je zaujímavé že ho vidíš týždeň v mesiaci a ostatné dni ti zrejme nechýba..do vzťahu si šla rýchlo,nasačkovala si si ho do bytu a potom sa to nedalo vrátiť späť,lebo ho spoznali všetci naokolo..ani to nieje dôvod rozísť sa s ním..hned ako príde najbližšie po týždnovke,namiesto zvítania sa v posteli,mu oznám,že bud je to tým odlúčením, tvojím nastavením,príp.chemiou,že máš pocit,že vám to neklape..daj mu slobodu
treba mu to povedať otvorene, kde je problém, že niečo nie je jak by malo byť :-/ Otvorene sa o tom pozhovárať je podľa mňa len jediná cesta niekam sa posunúť
Kaktusik77...tak ja si myslím že žiadna láska nebola...Lebo to nevyprcha po pár dňoch. Najlepšie je ísť svojou cestou. Ja som vydatá už 27 rokov a v živote som môjho manžela neprestala nie ľúbiť ale milovať...😊
Je pravda čo píšete. Je pravda že nieje tam tá iskra. Pred pár dňami sme sa stretli na káve. Rozprávali sme sa o takých bežných veciach a bola som si istá že sa k sebe nehodime. Videla som že je zo mňa nervózny, ale ja som bola kľudná brala som ho ako dobrého kamaráta . Po dvoch dňoch na to som mu šla zaniesť veci ktoré u nás mal. Rozprávali sa o Tom celom. Dokonca prišla myšlienka žeby sme sa vrátili k sebe. Je to boj srdce mi vraví vráť sa lebo je dobrý každý ho má rád a budem s ním cestovať po svete, ale rozum mi vraví nechaj ho tak bude ti lepšie samej. Naozaj neviem čo mám robiť. Ako sa rozhodnúť. Bojím sa toho že keď sa k nemu vrátim aby som ho zase nesklamala. 😔
@dominika6 presne si to vystihla úplne všetko je pravda.
@kaktusik77 byť s chlapom len preto,lebo ho majú iní radi a budeš s ním cestovať po svete? to je akože dôvod držať si niekoho ako rezervu?
@dominika6 nie to určite nie. Nechcem byť s ním len kvôli tomu bolo by to divné . Napísala som to lebo je to s jedna z veci ktorá má k nemu ťahá.
@kaktusik77 zdravím 🙂) četla jsem.. no co jsi o tom myslím je ze na začátku vztahu vždy něco je buď je to láska, a nebo ne... a to se prejavi až po nake době.jak jsi budou rozumět stává se že jdou od sebe a to hlavě je kvůli komunikací, jak tak čtu jsi možná nemnela v něm tu důvěru a on možná taky ne.. Jestly ti něco chybělo nedokázala jsi ho milovat tak to jednoduse nemnelo zadnu cenu jak se říká na každého čeká práva láska a některý vztah musí skončit abys našla tu právu a prožívala pěkně chvíle z osobou kterou budeš milovat a věřit jsi navzájem to je důležité jak to tak přijde budeš to tak citet že je to ono 🙂 😊 😊