Vzťah s rozvedeným so záväzkami

dusicka2020
13. apr 2020

Dobrý den

Mam priateľa rozvedeneho ma 2 maloleté deti s predošlého vzťahu. Ja mam 30 rokou on 43.zo začiatku mi nevadilo nič. Môj priateľ somnou pracuje a pracuje s nami aj jeho exmanzelka aj jeho ex frajerka. Sme tam tri pokope jeto hrôza. Najprv mi jeho ex frajerka robila zle ale už sa spametala. Všetko bolo super bola som zaľúbená nič mi nevadilo on bol džentlmen. No ale to som nevedela čo bude potom. Sme spolu vyše roka. A on ma so svojou ex manželkou super vzťah. To znamená ze spoločne výlety koli deťom. Spoločne chaty koli deťom. Spoločne oslavy koli deťom. Co je horse majú spoločných známych a kde zavolajú ju volajú aj jeho. Cítim sa tam veľmi zle ako keby som tam bola navyše. Jeto hrôza. Idem do prace je tam ona. Idem na oslavu je

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dusicka2020
autor
13. apr 2020

Falej

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@dusicka2020 idem na oslavu je tam ona. Idem na jeho mamy chatu ona sa dovlece. Idem ku jeho mame sú tam ich spoločné fotky na stene. Proste ona niečo potrebuje on letí koli deťom potrebuje zaviesť domou on ju vezie. On deti už nechce a ani sa oženiť. Všetko mi to moc ublížilo bol snou 20 rokou. Obaja nechcú sa k sebe vrátiť. Moc som sa na revala a snažila sa to pochopiť ale nejde to cezo mňa. Mne sa zhnusila ona aj tie deti. V nedohľadne mal jej foto na TV a odmietol ich vymazat

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@dusicka2020 proste chce až to chápem ale ja chcem mat svoje deti svoju svokru svoje výlety nechcem byť tá druhá. Tak mi povolili nervy. A som sa s ním rozisla

panelacikova
13. apr 2020

@dusicka2020 no to vôbec nesedí. bol s ňou 20 rokov a majú 2 maloleté deti? 😀

modrykoniicek
13. apr 2020

@dusicka2020 Nemám 30 mám menej...a v živote by som nechcela muža s deťmi.Práve pre toto.

A to má môj 36.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@panelacikova jo na všetko šetrili a až potom deti

dusicka2020
autor
13. apr 2020
dusicka2020
autor
13. apr 2020

@modrykoniicek dajte mi radu. Ja neviem ci som ja debil alebo ci on

panelacikova
13. apr 2020

@dusicka2020 aj tak mi to nejde do hlavy. povedzme 15 rokov spolu žili, potom mali 2 deti a potom sa rozišli? to nejde dokopy. ale OK, dajme tomu, že je to tak nejak. ja by som ho nechcela. nie pre tie deti, ale preto, že trávi čas s ňou.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Proste sa pýtam ci vôbec je nejaká žena vôbec schopná toto tolerovať ci chapat

pribinak
13. apr 2020

Čo ti poradiť? Nájdi si chlapa bez záväzkov.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@panelacikova práve toto deti mám rada ale ona je úplne všade a ktomu je nepríjemná

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@panelacikova viešco myslím 7 rokou spolu chodili a kým na šetrili vzali sa a potom deti a ma ich vo veku 13 a 9 rokou vôbec som nechápala prečo ona taka stara chcela druhé dieťa keď sa chcela potom rozviest

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@pribinak to viem

panelacikova
13. apr 2020

@dusicka2020 no nechcela by som ho. nikde nebudeš chodiť s ním, lebo všetkých známych má s ňou a stále s ňou (vraj kvôli deťom) trávi čas. ukončila by som to. navyše, ešte tam je nejaká ďalšia "ex",... no cirkus humberto...

maxxim
13. apr 2020

@dusicka2020 poradím ti, si mladá...urcite túzis po manzelovi a detoch... nájdi si seberovneho a budes sa mat lepsie. Majetok príde...podstatný je vnútorný pokoj. Necakaj.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@panelacikova ved toto kopu hamby som mala. Proste sa cítim navyše on pre deti urobí všetko a keďže ona je ich mama tak aj pre ňu. Leze do bytu keď som tam není ja tak som sa nastvala a utiekla som domou tam mam pokoj. A ktomu mi on urobil hádku ze chce somnou žiť si vravím ale môj zlatý toto ti ja tolerovať nebudem. Bud ona alebo ja. A on furt mele o deťoch.

panelacikova
13. apr 2020

@dusicka2020 tak ani nerieš a skonči to. to by si mala minimálne ešte 10 rokov trápenia, kým by sa na deti prestal vyhovárať a potom by ste sa asi aj tak rozišli... lebo by ste sa stále hádali

kitycat
13. apr 2020

@dusicka2020 najdi si niekoho kto by rodiu chcel ...ak si videla priatelov, ty si Monica a on je Richard..on uz ma odzite a ´ma deti takze samozrejme ze im pomoze

Ako to budes mat s pracou ked sa s nim rozides...robis v jeho firme ci to je len nahoda??? Si snad kolegyna co ukradla manzela?

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@maxxim myslím ze som urobila dobre ze som sa sním rozišla. A aby toho nebolo málo jeto môj nadriadený ale som to ukončila v dobrom. Proste už nechcem rozvedeneho a jeho ex mat všade úplne mi zhnusili aj tie ich deti. Všetko sa točí kolo nich. Ja mam dcéru ale s bývalým teda rozhodne takto ne trávim čas. A chcem až ma svoj život s inou nebudem sa k nemu pchať keď viem ze je tam jeho priateľka a asi mi došlo ze chce sa cítiť dobre a nie ze je navyse

modrykoniicek
13. apr 2020

@panelacikova Môj otec mal mňa.Vydržali spolu cca 6 rokov.
A potom mal druhú ďalšie dieťa...tiež to nevydržalo dlho.
Nie každý chlap je otec roka :D predsa len život vo dvojici je o inom.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@kitycat nie ani jedno je len niečo ako majster boli rozvedený 5 rokou

modrykoniicek
13. apr 2020

@dusicka2020 Nikto nie je debil.
Veď každý z nás sa v živote popálil.
Takto človek zisťuje čo naozaj chce čo mu vyhovuje, nevyhovuje.

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Mam ho moc rada ale v trojuholníku sa žiť nedá. Žiadne dieťa aj keď ešte ja chcem on už nechce lebo ma dve a to by bolo moc peňazí. Zenit nie lebo on už bol. Proste mi po vyše roku došlo zeto nemá budúcnosť a ze ako muž pre mňa stojí za nič. Ale ako exmanzel je vyborny

dusicka2020
autor
13. apr 2020

Ma tu niektorá s vás podobný vzťah ci mala? Prosím piste

panelacikova
13. apr 2020

@modrykoniicek veď práve. a práve preto, že ten dotyčný trávi milión minút týždenne s bývalou "kvôli deťom", preto by som ho nechcela. chlap, ktorému záleží na priateľke, vezme podľa dohody deti a trávi s nimi čas sám alebo spolu s novou priateľkou. a nie s bývalou... toto nebolo o deťoch, toto bolo o nich dvoch...
@dusicka2020 ja som nemala, pretože by som o taký vzťah ani nestála..

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@panelacikova on ma nútil aby som ho chápala a aby som s nim všade chodila ôk ale.. Ta ex manželka všade došla a je nepríjemná. Stalo sa mi ze som si zlomila malíček na nohe a som kulhala. Sa ma opýtala že čo sa stalo a ja zo vtipu ze no môj ma bije proste vtip. A ona ze naozaj? Mňa nebil. Proste rypla si a ona pokazde si rypne. Dokonca mi povedala ze mam držať hubu pritom ja som snu husy 20 rokou nepasla. A ze jej ide len o deti. Ja som mala nervy také ze som sa držala až jej neflaknem

dusicka2020
autor
13. apr 2020

@dusicka2020 a nato my môj odpovedal ze som si to do myslela ze to co vravím je pritiahnuté za vlasy akože si vymýšľam. Skoro ma porazilo

magduska2
13. apr 2020

Toto mám najradšej taketo výlevy.A čo si čakala..vieš aká je situácia, že spolu všetci "pracujete" a že budete nonstop k sebe teda viazaní.
Ad.2 sú to jeho deti dokonca aj po rozvode ...nakoho sa má tá žena obrátiť ak nieco potrebuje riešiť? Je to ich otec a vždy bude.
Niekedy sa treba pozriet na vec aj z opačnej strany..ako by asi tebe bolo na mieste jeho ženy,ktora sa stara o aj jeho deti a má ich teda podla tvojich slov vo svojej starostlivosti..to co on si tam par krat odbehne 😒 no to je strasna starost.A ty este žiarliš ako decko.
Práve pretoto by si mala slobodna žena hľadať seberovného chlapa..ono to totižto často to sexi"že je chlap otec"dost skoro prejde a každá mladá sa z toho zakrátko vylieči lebo ju to jednoducho nebaví byť stále ta druhá.A tomu ver že ak je ten chlap charakter a svoje deti nezavrhne tak vždy len druhá budes ☝️ .
Si mlada ,chceš deti..tak začni hľadať v bližších vodách 😉 Ušetris si ešte kopec takýchto nárekov.