Vzťah, problémy, podvod,riešenia

iizy
26. mar 2019

Zdravím.
Chcel by som sa s vami podeliť s dosť citlivou témou a jedným mojím obdobím/zážitkom, ktorý sa mi vo vzťahu stal. Požadoval by som od vás aj nejaký názor na toto všetko, či som sa zachoval správne alebo nie, a ako sa zbaviť toho blbého pocitu.
Dávnejšie som mal s mojou priateľkou dosť vážny problém. Začalo to odomňa. Pred tým som ju dosť zanedbával, chodil som sa opíjať s kamarátmi, rôzne diskotéky, zábavy a tak. Proste bola to tá stredoškolská zmena. Obdobie novej školy, partie a tak. Neuveriteľne som sa za tú dobu zmenil. Poznali sme sa už dlhšie pred tým. Od detskej lásky sa to dostalo až do vážnejšej známosti, vzťahu. Toto moje obdobie trvalo do konca prváku na strednej. Leto sme prežili krásne, vtedy som sa vrátil k môjmu starému ja.
No na strednú začala po roku chodiť aj ona a ja som sa zase vrátil k tomu stredoškolskému životu, kedy som ju zanedbával a venoval sa jej len občas. Ju to už začalo hnevať, keďže sme na strednej v jednom meste a sľúbili sme si, že sa budeme stretávať tak častto ako sa len bude dať. No nebolo tak. A tak, čo čert nechcel si našla novú známosť. Vzniklo to opäť kôli mojej blbosti, lebo som nechcel ísť za ňou tak musela prísť ona k mojej škole. Bolo všetko fajn keď sme vtedy boli spolu, posrandovali sa a tak. No v ten deň šla v buse s jedným chalanom, s ktorým si začala aj hneď písať. kebyže si píšu normálne veci, tak čert to vezmi, ale ich téma nabrala úplne iný smer. Kamaráti s výhodami, kritizovala ma a tak. Ani som sa jej nečudoval, lebo som sa správal ako totálny ch*j. Ako som to zistil tak začala ma úplne ignorovať. Celý jeden mesiac sa venovala len jemu, stretávali sa, bozkávali a bohužiaľ došlo aj k sexu. Áno, z väčšej strany je to moja vina, ale tak nečakal som, že sa až tak zmení aj ona. Mohla sa tiež radšej opíjať s kamarátkami a mať ma troška na háku. Za ten mesiac som sa dokázal zmeniť stále som bojoval až som ju nakoniec získal naspäť, pretože toho koho si našla bol totálny kurevník a o nič iné mu nešlo. Samozrejme nehrnula sa hneď ku mne, sama chcela vidieť zmenu. Po čase uverila a je opäť somnou. Je to už skoro polroka od vtedy. Nejdem to ďalej rozpisovať, pretože to by bolo na dosť dlho. Ide tu o to, že mám autoškolu a veľa vecí po mimo školy, brigádu a tak. Ona je v tom čase doma a stále sa bojím, že s ním je, žema s ním podvádza. PRoste moc si domýšľam. Neviem na to všetko prestať myslieť, neviem jej moc veriť. Šibe mi z toho totálne. Tí ktorý ste sa sem dočítali som vám veľmi vďačný a poprosil by som vás o váš názor a radu ako si nedomýšľať a pod.
Vopred ďakujem

silesias
26. mar 2019

Začať veriť, nič iné sa poradiť nedá.ak ťa ľúbi ostanete spolu ak nie asi to tak malo byť. Máte pred sebou celý život a tých polien a životných skúšok bude ešte dosť.
Len poradím že nekontrolovat, nesledovat ale veriť.

iizy
autor
26. mar 2019

@silesias Ďakujem za radu, snažím sa ale vždy chytím takú chvíľu kedy spadnem na dno a z každej strany na mňa niečo vyletí...

silesias
26. mar 2019

@iizy treba sa vyrovnať sám so sebou. Nejde to lusknutim prstov. Je to dlhá cesta.
Ona ti dáva najavo, že ťa ľúbi a chce s tebou byť?

iizy
autor
26. mar 2019

@silesias hrdo môžem povedať, že aj ona sa snaží byť iná, nechce o tom rozprávať, bavili sme sa o tom už moc krát, ale nechce aby som to vyťahoval a riešil s ňou. Rešpektujem ju, no opakujem sa stále keď ja som na autoškole alebo niekde mi vŕta hlavu to, že s ním je

bsp39
26. mar 2019

@iizy S tebou, ako sa sám opisujem, by nebola žiadna. Ty ešte na vzťah nie si zrelý. Potrebuješ sa vybúriť, máš na to vek, tak to rob. Ak ťa to raz prejde, potom si babu nájdeš . Tú, o ktorej píšeš, nechaj na pokoji. Bude to tak pre oboch lepšie.

iizy
autor
26. mar 2019

@bsp39 Ďakujem, beriem na vedomie

nitka1157
26. mar 2019

@bsp39 preco by nebol na vztah zrely?ja sama som mala od 15rokov - po26 vztah len s jednym.je normalne ze sa obava ked nechce o nu prist....
Ja ti len poradim hned ked ti pride taka myslienka na um tak ju zazen a mysli na nieco uplne ine..zapamataj si ze to je len v tvojej hlave.pokial budes davat takym myslienkam prednost tak sa toho pocitu nezbavis.keby chce byt s niekym inym tak je.ale ona je s tebou tak zi naplno a neutapaj sa v blbostiach

iizy
autor
26. mar 2019

@nitka1157 Ďakujem mooooc, cením si radu

gastanka32
27. mar 2019

@iizy Bud v klude, prirodzeny a nebud paranoidny, lebo si to vsimne, a ked zisti ze jej neveris bude to otras a vztah pojde uz len dole vodou :(

dominika6
27. mar 2019

@iizy kedže ste zrejme obidvaja cca 16roční o láske na celý život nemôže byť ani reči..a kedže slečna dokázala vliezť po pár týždňoch do postele s dalším fešákom,čo ju namotáva cez písmená,ľutovať naozaj nemusíš...pravá to naozaj nieje..máš ponaučenie,že vzťah treba budovať a starať sa oň a nie ho brať ako samozrejmosť..

lealikk
27. mar 2019

@iizy Ste mladi, uprimne aj tak to asi inak neskonci, kazdy raz pojde svojou cestou, a radsej skor ako neskor treba sa vyblaznit a potom az usadit nie naopak 🙂

iizy
autor
27. mar 2019

@dominika6 Ďakujem pekne za raduu, ponaučil som sa aspoň a otvoril si oči, nejak to už vyriešim

mirka_a_hrasok
28. mar 2019

@iizy no co ako sa citite ? Vidfim podla komentarov ze ani moc dobre nie, ale ako pisali ste strasne mladunki na taketo trapenia a na riesenie takychto veci, uzivajte si a ked na to bude vek pride to 🙂

iizy
autor
28. mar 2019

@mirka_a_hrasok Ďakujem, je to lepšie a áno uvedomujej si, že sme ešte mladí ale tak poznáme sa už dlho a mám ju moc rád, ťažko na takého človeka zabudnúť.

tapala
2. apr 2019

chce to len cas, je toho na eba asi moc a povedala by som, ze je to tvoja taka prva vacsia laska, mozno preto to vsetko tak prezivas

nini1010
2. apr 2019

Bud jej okamzite zacni verit alebo sa s nou rozid.Podla mna jej nemas co vycitat,mozes byt rad ze sa k tebe vobec vratila.ale je len malo veci horsich ako partner ziarlivec.takze ziarli dalej a rozide sa s tebou ona.alebo si najdi inu a na zaklade toho ako si sa poucil zacni uplne novy vztah s cistym stitom.

andula09
2. apr 2019

Toto je buď alebo. Veľa vecí sa vie vykryštalizovať aj samé, len to chce čas a otázka je či chceš čakať. Bolo by asi najlepšie sa o tom pozhovárať a dospieť spoločne k nejakej ceste.