Ahojte dievčatá, myslíte, že zase vznikne nejaký ošiaľ nad ovocníčkami v šálkach ? Začína to 3.marca. Budú sa zbierať nálepky. Ale sú fakt veľmi zlatí 😉
no sú pekní...🙂
@mandarinka555 zase dalsia sprostost🙄
Osial je väčšinou viac medzi matkami než medzi deckami
@mandarinka555 taketo hluposti som nikdy nepodporovala.
A kde to má byť, myslím v ktorom obchode?
Ti sú zlatí 😍
Som veľmi rada, že tu mnoho mamičiek zdieľa podobný názor ako mám ja. Planéta je premorena odpadom a tieto hlúposti sa len podporujú predajom rôznych debilin. Deti toľko hračiek ani nepotrebujú, ani sa s tým nehrajú. Len vytvárame ďalší a ďalší odpad. Tiež mám pocit že to viac zbierajú mamičky ako deti. Mohli by sa mamičky nad tým zamyslieť, či je to naozaj potrebné.
Ja tieto ošiale nechápem. Ja sa z toho vždy strašne smejem. Na facebooku našej mestskej časti píšu že MÁTE NÁLEPKY? MÁTE NA VÝMENU? MÁTE ČÍSLO 95? MAJÚ EŠTE U NÁS MAJIN TANIER? tieto marketingove zázraky, ktoré reťazec kúpi za 1 cent z číny, potom nám ich predaju za výhodnú cenu 1 euro a ľudia sa tam o to pomaly bijú... akože hej, sú zlaté, ale ja som mojim detom kúpila toto zo sashe a majú na hranie normálnu hračku.
v Bille tuším, v Čechách to už bolo, sú veľmi zlaté tie postavičky 🙂
@bona69 v Bille
@mandarinka555 ach jaj...uz nechranime planetu?...
Dobry den nemam niekto za rozumnu cenu pohar jahody dakujem pekne
no ako poznam našu určite bude chcieť mať....áno su zlaty...no už tolko haraburd doma🙂 snad sa zmestia ku nim aj tieto