Výzor verzus povaha

8. feb 2022

Stretavam sa s mužom a nieje uplne môj typ vzhľadovo, ale inak si skvele rozumieme a je nám spolu super.. len teraz neviem mam to ukončiť preto ze nieje vyzorovo taky môj typ veľkého chlapa alebo mam pozerat nato ako sa s človekom citim?

miadi
8. feb 2022

To zalezi na tebe ci si povrchna a staci ti aby bol tvoj tip .. alebo ti zalezi viac na tom ako sa snim citis ?

gleep1
8. feb 2022

Mne sa stalo že muž ktorý sa mi výzorom vôbec nepáčil sa mi začal pacit keď som sa s ním zblížila. Už mi škaredý vôbec neprišiel.
Takze pokial ti nie je vyslovene odpudivý tak by som na vyzor vooobec nepozerala. Ale ak sa ti hnusí tak to samozrejme môže byt problém.

autor
8. feb 2022

@gleep1 nie je odpudivy je pekný chlap,len ja mam typ veľkého svalanateho 🙈

emalka
8. feb 2022

Ked sme sa zoznamili, moj muz nebol vobec moj typ a ani ja som nebola jeho a predsa sme sa do seba zalubili.

Ak sa ti ten chlap paci a pritahuje ta, zabudni na nejake predosle preferencie a maj otvorenu mysel. Citis sa s nim dobre? Je tam iskricka? Ak ano, tak to dava zmysel vyskusat. Ukoncit to s dovodom "si super ale nevyzeras ako moji byvali" je podla mna hlupe, obzvlast ak je vam spolu dobre.

gleep1
8. feb 2022

Tak môžete spolu začať posilňovať.
90% veľkých svalnatých príde do veku kedy už nie sú svalnati, ja to volám ze ztatinkovatejú. Naozaj, keď príde rodina prídu iné priority a svaly idu bokom.
Vyberaj srdcom

lintu
8. feb 2022

Typ sem, typ tam.... Veľa ľudí žije v páre s človekom, ktorý nie je ich typ. Nie je na tom nič čudné. Vo vzťahu sú iné veci dôležitejšie, ako mať toho najkrajšieho pod slnkom. Ak ale toho veľkého svalnatého tak veľmi chceš, ostáva ti asi len hľadať ďalej. Dokedy, či ho vôbec niekedy nájdeš a či sa bude k tebe správať tiež pekne, je ale otázne. Dobre si zváž, čo vlastne chceš a čo urobíš.

miadi
8. feb 2022

Velki svalnati si casto kompenzuju extra svalovou hmotou nieco male😁

heleninamama
8. feb 2022

Chlap sa mi vždy musel fyzicky páčiť. Samozrejme, dôležité bolo aj jeho IQ, vzdelanie, práca, rodina, hodnoty, prístup k životu... ale bez toho, aby sa mi páčil vizuálne, som nešla do žiadnej formy vzťahu. Pripadalo mi to ako znasilňovanie seba samej. Nešlo mi o to, mať najkrajšieho chlapa pod slnkom, ale mala som svoje kritériá, z ktorých som nebola ochotná poľaviť: pr. výška cca 190 cm, štíhlosť, svetlá pokožka, pekné výrazné oči, perfektný chrup... Možno povrchné, aj tých chlapov bolo dosť, ale neľutujem to.
Dôvod môjho konania bol úplne jednoduchý: vždy som si predstavila, že by som s ním mohla otehotnieť a ako by asi vyzeralo to dieťa. A nepekné/nesympatické dieťa som nechcela.

amelie2017
8. feb 2022

Ja neviem, ale ked ma niekto typ blondinu a bude ho pritahovat bruneta, tak ju ma nechat, lebo predsa on chcel vzdy blondave? Ty musis vediet ci ta pritahuje aj taky, aky je. Pre mna vzdy boli odpudive chlpy. Toolko vtipov o chlpatych chlapoch a vies co, vydala som sa za medveda. A ked sa v lete depiluje, tak mu vravim, ze na co a neviem si zvyknut.

dori2
8. feb 2022

nikdy sim si nevyberala pristelov podla vzhladu, ale charizmy a povahy. asi preto som v mojom relativne mladim veku stastne vydata uz 13 rokov :D

6mia6
8. feb 2022

@heleninamama a podarilo sa? 😁

sense
8. feb 2022

Je to otazka priorit ci je pre teba dolwzitejsie zw si rozumiete alebo ti staci ze bude svalnaty a to bude asi tak vserko co ti ten vztah da

zojazoja
8. feb 2022

Ja neviem, ale ked sa mi niekto "nepaci", nie je moj typ, tak by som nedokazala mat s nim blizsi vztah. S len super povahou.. Na to su kamarati. Pre mna osobne prva iskra preskočí, ze ma musel pritahovat fyzicky. Ak potom sme si sadli povahovou a zivotnym stylom, to bola paráda 😁.. Tiez si nekupim sveter, ktorý sa mi nepaci, ale budem ho nosiť lebo ma perfektny material a je moderny 😉takze nie, nemohla by som to takto ja riesit

heleninamama
8. feb 2022

@6mia6 Ale áno. A som rada.

deginko
8. feb 2022

Ak ho máš naozaj úprimne rada,tak po čase sa ti bude zdať krajší a krajší..keď ty sama hoviris,že je pekný..tak potom nechápem čo riešiš...

lopka1313
8. feb 2022

A vonia Ti? Lebo to mi pride podstatnejsie 🙂
Inak moj priatel vobec nie je moj typ... A aj tak by som ho nevymenila a presne ako bolo spominane, cim viac som ho poznam, tym viac sa mi paci aj vyzorovo 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
8. feb 2022

@zojazoja ona nepovedala ze sa jej nepaci .. iba nesplna jej predstavu o tom aky typ chlapa by mal byt snou. A naopak tebe sa moze pacit sveter ze mà super strih a presne taky si chcela no ked si ho oblecies ten material je otras a skrabe. Ten jej vysnivany svalnac tiez nemusi byt idealny.

miadi
8. feb 2022

Zalubenost je ked si nevsimnes ze bozsky je pupkaty a uvedomis si to az ked si da dole koselu a uz je neskoro vycuvat lebo si donho investovala city. Ked milujes vidis ho skor vnutornym zrakom. Aky je ako celok nie iba hmotna cast. Ked sa Musis takto pytat.. tak zalubena nie si. Iba ti je prijemne. (- a Keby bol vysoky nabuchanec a ty z neho paf len koli tomu.. to nie je zalubenost len povrchnost)

0silvia0
8. feb 2022

Tak skus pridat do svojho repertoaru este jeden typ a mas to. Ja mam dva typy muzov co sa mi pacia🤪
1. velky pevny chlap
2. dlhovlasy chlap, ak ma dlhe vlasy, moze byt postava aj menej muzna🤷‍♀️
Ale neznasam chudych, stihlych chlapov, to je pre mna antisexi.

eeffka
8. feb 2022

@0silvia0 u muza by som sa na vlasy velmi neupinala 🤣🤣🤣

No ja neviem ja som nikdy neriesila nejaky typ, skor moj typ bolo aby mal v 20 este vlasy a vlastne zuby 🤣🤣🤣
Akurat mi dost vadia muzi co maju 60kil aj s taskou na vikend.

lopka1313
8. feb 2022

@0silvia0 neviem preco, ale vacsina chlapov v mojom okoli, kt mali isty cas dlhe vlasy, sa teraz (po 30-40tke) holia dohola kvoli plesine :D netusim, ci to ma nejaky suvis, len mi to tak napadlo, ked si spomenula dlhe vlasy ;)

mimikarol
8. feb 2022

V prvom rade si musíte sadnúť povahovo. Darmo bude krásny, tvoj vysnívaný, keď bude debil. A aj vyšportovany môže časom pribrať a bude len vysoký a tučny 🤷

0silvia0
8. feb 2022

@eeffka
@lopka1313 nebojte, moj muz je typ cislo jedna🤪 Cize pevny chlap, poznam ho uz ako plesateho, len mi vekom nejako pochudol.
Ale ked vidim dlhovlasy rockersky typ, moja rockerska dusa pookreje😂

zojazoja
8. feb 2022

@miadi no veď.. Ak nespĺňa moje kritériá na výzor, ja nie som, respektíve nebola som s chlapom, ktorý nesplna tuto moju podmienku. A nie som, respektíve nebola som ochotna tolerovať a prijat to, že aj napriek top masaker super povahy by som s nim bola. Ale to som ja. Nedala by som to. Musi ma chlap pritahovat fyzicky, aby som bola s nim aj "psychicky" vo vztahu

zojazoja
8. feb 2022

@miadi druhá vec.. Som s chlapom, ktorý nebol moj typ, ale pacil sa mi a pritahoval ma. Mozno nie je vhodne zvolene len slovo typ..

nikpa
8. feb 2022

Tak mal by ťa aj fyzicky priťahovať, to je jedno či je tvoj typ alebo nie.

simsalabim
8. feb 2022

Vyzor je len obal. Dolezite je to, co je vo vnutri. Ani moj manzel nie je vyzorovo moj typ a sme spolu cca 25 rokov.

lucia147852
8. feb 2022

Si povrchna. Ani svalovec nebude na veky svalovec. Krása pominie vekom, ale charakter ostáva. Presne pre toto som si nikdy neidealizovala žiaden typ, pretože dôležité je čo človek vyžaruje s nie či má modre oci, svaly alebo bradu.

gladys_07
8. feb 2022

@heleninamama perfektny chrup 😂😂 idem do kolien