Keď sa dáva prepichnut nos (nostril), musí sa nosiť najprv gulička a až potom krúžok, alebo môže sa po prepichu dat hneď kruzok ? Niekto mi tvrdí že je jedno čo a niekto že najprv musí ísť gulička… Tak vyzná sa niekto a vie mi povedať aj prečo? Dik
@chiaraaaa ďakujem, a koľko sa zvyčajne necháva gulička? prvý mesiac dva? aby mohol ísť krúžok..
@riesska123 ahoj, ja piercingy robím a nebol problém dať hneď na začiatku aj krúžok ak si opatrná, problém nie je v tom ho vybrať, ale v tom že krúžky do nosa su otvorene a v podstate je to len polobluk a vie to veľmi jednoducho vypadnúť pri hocijakej činnosti a dierka dokáže rýchlo zarásť 🙂
@dyzerka Fuuha čiže on môže vypadnúť hocikedy, čiže je asi jedno či si dám mesiac po alebo hneď po prepichu… Ďakujem, väčšinou mi poradili že to je kvôli hojeniu…
@riesska123 áno môže, ale nevypadne, ja nosím krúžok od samého začiatku a stratila som za tých 6 rokov asi len 2, vždy sa v nose otáča a nemusí vypadnúť keď si to skoro všimneš a áno je pravda že to súvisí aj s hojenim keď si ho chceš pootočiť alebo skúsiť či je na mieste musíš mat čisté ruky a to väčšina ludi nemá a potom príde zápal a je jedno či máš krúžok 🙂