Ahojte,nedávno som sem písala príspevok, ze mi majú prísť peniazky sekom 1.triedou, ze to bolo posielané v sobotu. Ale medzitým som sa dozvedela, ze to bolo posielané obyčajne teda druhou triedou, modrym sekom na moju adresu, v sobotu. Dnes je streda a sek neprišiel, myslíte ze to malo prísť dnes alebo az zajtra? Nezdá sa mi to a mám pocit ze môj ex ma ťahá za nos a výživné zase neposlal. Neviem, či je to poštou alebo ex si zase robí zo mňa dobrý deň. Ďakujem za názory.
malo to prist vcera.
Pokiaľ to posielal v sobotu, spracované to bolo až najbližší pracovný deň - pondelok. Peniaze by mali prísť dnes, najneskôr zajtra.
Niekedy sa môže stať, že to mešká - u nás poštárka ochorela a tá nová nestíhala tak rýchlo poroznášať, lebo sa na sídlisku strácala. Stať sa môže všeličo. Mám podobné problémy a podobnú (ne)dôveru k sľubom môjho ex, takže ťa chápem. Je to ťažké, skús ale vydržať a riešiť to vecne. Ak ho budeš urgovať - písomne, sms, aby bol doklad a nemohol vymýšľať.
1.tride do 10min cca a 2.trieda do 2 dni 🙂 ale keď to fakt poslal nech Vám dá podacie znaky podľa toho Vám pozrú nA poste kde to nachadza a či to bolo poslane
Prečo ti to neposiela na účet?
@sofia1 mozno nema ucet