dneska sa mi stala taka divna prihoda. presla som okolo nejakej pani a ona asi s niekym telefonovala a ako som prechadzala zacala hovorit do telefonu: "aka dolezita, ako papek teraz prechadzala okolo mna".
ako neviem preco takto vyzeram, ked sa absolutne dolezito necitim, trosku ma to urazilo. ale to uz kde sme, to mam chodit so sklonenou hlavou aby som nevyzerala dolezito?
Kludne mohla hovorit o osobe, co presla minutu dve pred tebou.
A poznáš tu pani? Lebo ak nie, tak z akého dôvodu by hovorila takto? Aj podľa mňa to bolo o niekom úplne inom, akurát zhodou okolností si ty šla vtedy popri nej.
Ja som raz prechádzala po ulici, konečne pekne namaľovaná a oblečená a zastavila ma náhodná týpka, že či si myslím, že si nabalím nejakého boháča, že sa mýlim a ja len v duchu: wau, ženská na materskej vybehne konečne sama von a dostane takúto sprostú poznámku. Akože doteraz nechápem 😁.
Boze ludia dokazete riesit take kktiny ze nechapem. Neni ti jedno co si o tebe mysli nejaka cudzia koza na ulici?
Nevieme ako vyzeráš tak ťažko posúdiť. Možno mala zlý deň. Netráp sa preto.
Inak to vobec nemuselo byt na teba, iba zhodou okolnosti hovorila do telefonu o niekom, ked ty si prechadzala okolo. A aj keby to bolo na teba - naco riesis nejaku tetku, co o tebe povedala inej tetke? Mne tak minule v potravinach predavacka odpapulovala, ze ma az zarazilo, ale co sa mam tym zaoberat cely den a pisat o tom? Uplne to vypusti z hlavy podla mna.