Vyzdvihnutie balíka cez Alzabox

lukas897
15. nov 2024

Dobrý večer prajem ,
Keď že je už vever a ja sa do GLS už nedovolam ,atď, tak sa Vás chcem spýtať na Vašu skúsenosť že dal som si presmerovať balik doručovaný GLS do Alza boxu. Predĺžil som si odbornú lehotu do 18.11.2024
Tak sa chcem spýtať že ešte v ten deň 18.11 si budem môcť vyzdvihnúť balíček alebo už hneď 18 11 pôjde balik naspäť? Pýtam sa preto takto lebo s Alzaboxom nemám až také skúsenosti ako s inými za pochopenie a za skorú odpoveď Vám budem vďačný.🙂.

andrea_82
15. nov 2024

Mne dnes napisali presnu hodinu, do kolkej bude vec v alzaboxe. Takze ked pride sprava, ze to tam mas ulozene, mala by tam byt aj konkretna hodina.

lukas897
autor
15. nov 2024

@andrea_82.

Mne poslali do apky ze si môžem.vyzdvihnut balíček do 17.11 avšak.ja som predĺžil lehotu do 18.11 ale hodinu mi nenapísali preto premýšľam nad tým že 18.11 to bude najideálnejšie aby som si vyzdvihol zásielku ale chcem to stihnúť skôr než sa zásielka odošle spät Kuriérovi. A preto teraz neviem či termín do .18.11 je ze v ten deň to tam.este budem.mat ,alebo že v ten deň to už pôjde naspäť odosielatelovy ? Preto ma zaujímajú Skúsenosti Vás členov že či ste riešili niečo podobné atď.