Myslim ze su vsetci normalni,len ta Zuzana ma v hlave vykradnute a roztiahnute nohy Tomasovi Alfoviale im to tam pekne hrabe v prasinach ked uz ani nevedia sa zasit niekde mimo tu budu co si postavili.Ved len samych seba skompromitovali
@ewwe čím som prosím ťa koho urazila??? tým, že mi nie je celkom jasné, o čom je táto téma? že mám iné záujmy ako sledovať polodebilov v reality show a ešte rozoberať, čo robia? tak teda aby som neurazila, vyjadrím svoj názor - sú to dospelí ľudia, zatiaľ svojprávnosti zbavení neboli a keď sa im chce súložiť v nejakej barabizni aj s publikom, tak nech si to užijú...a ak to niekoho baví sledovať, nech si to užije tiež 😀
a zakladateľku síce nepoznám, ale myslím si, že to bola ona, kto založil ako tému úplnú blbosť.
@sissy27 pridávam sa k tým,čo to nesledujú.
Inak všimli ste si,že u v starom Ríme platilo-ľudom chlieb a hry?? 😀 Niečo na tom bude!!
@ewwe len tak zo zvedavosti som nakukla do profilu zakladateľky - a prosím ťa povedz mi, že je z marketingového oddelenia všetkých týchto televíznych a bulvárnych splaškov a strašne dobre ju za to platia, lebo sledovať to všetko dobrovoľne za účelom zábavy a duševného obohatenia ... to sa mi nechce veriť...
@sissy27
pre mna by to bola strata casu 🙂 a my ani telku nemame, kedze radsej davame peniaze na cas spolu, na spolocne dovolenky, zazitky,... a je nam luto dat za TV tolko penazi. A ked pozrieme film, tak asi 2krat do mesiaca...
@anatalia77 ale to su uz fakt hry, ktore zavadzaju demenciou 😀 Podla mna ten kto to pozera, mal by sa vazne zamysliet nad svojim zivotom..kde robi asi chyby...
@mima4 no ja telku mám len doma /tu pracovnom prenájme nie/,aj to len na dvd...ale však nech každý pozerá,čo chce,ja zasa sedí na koníkovi.Občas táto veta vzbudzuje úsmev,nakolko si spočiatku mysleli,že koníkujem/ako sexuálna praktika/každý deň 😀
@mima4 tí účinkujúci sú vybratí schválne taký pofidérny 😀 je to šou,a musí to mať grády 😀
Baby o co ide.Ja nikomu nezavidim len ked som temu vytvarala tak som musela dat aj neaky prispevok inak mi to nevytvorilo.A nic som nemohla najst take a akurat to co som dala bolo na topkach tak som to sem dala.Prepacte ak niekomu vadim ze som temu vytvorila.Ale mohla uz skor bit zalozena keby ste niektora chceli a nie pisat do Panelak temy o vyvolenych.Kludne napisem adminom nech to zrusia ak niekomu tu o nieco pojde.
A lutujem teraz ze som temu zakladala.Mavajte sa tu a dovidenia.
@mamartinka to je strasne... kasli na slepice !!! hrozne
kto nema zujem naj to nelezie co tu trepete somariny akoze.....
slipky
Konečne vypadla tá najväcsia manipulatorka Maja z vyvolenych !!!!!! celý čas iba taktizovala a to uplne nechutne a zákerne a sa jej to pekne krásne vrátilo !!! 😀
Tak jej treba, polozili ju vlastné zbrane !!!!
Tam nech radsej cvala na konoch ceeernych hehe 😀 😀
Vyvolena Maja bola online- http://www.topky.sk/cl/11114/1365494/Vyvolena-M...
@mamartinka no a? závidíš, či o čo ide? 😅