Nejako neviem vo svojom rodnom meste nájsť fotoslužbu, s ktorej kvalitou fotiek by som bola spokojná... rozmýšľam preto nad vyvolaním fotiek cez niektorý z internetových poskytovateľov týchto služieb, avšak ani z jednou z firiem nemám skúsenosť a nevidela som ich výsledok... viete mi niektorá poradiť, kde ste si dali foto vyvolať a či ste boli spokojná ? Ďakujem 😉
a ste spokojní? niekde som citala, ze az take pekne foto nerobia... papier, farba atd... ale sama som nevidela...
http://www.fotolab.sk/vyvolanie-fotiek.html a sme spokojní 🙂
@cuculik1 My robievame cez www.fotopak.sk som spokojná, môžeš si vybrať aj kvalitu papiera a do 2 dní ich máš doma
@drobcek26l
@bahira1962012
@monicm kocky dakujem.
http://www.vyhodne.sk/adnin/fotozberna-c-23.html od tialto ste už niektorá skúšali? Zišla by sa mi odpoveď ale vidím,že je to tu už staré..ale keby náhodou 🙂
z mojej skúsenosti pridám odporúčanie je fotolab.sk, alebo 123foto.sk. No každopádne NIE z happyfoto.sk! rozmery prídu všeliaké, dokrčené fotky, otras! a to nie som jediná. takže radšej inde 🙂
ups nie 123foto ale 220foto.sk 🙂
Dobre ďakujem veľmi pekne 🙂
@vanessa15 dobry vecer, ja som si tiez objednavala od 220foto, ja som bola spokojna, ale kamoska-profifotografka nie- kvoli ich inemu farebnemu nastaveniu fotiek. Ze niektore fotky -odtiene farieb-napr.tvare -portrety-boli ine ako ona tam poslala, viac do oranzova alebo tak nejak. U mna to bolo viac vidiet na vacsich foktach20x30.
Ahojte. Pridávam odpoveď za rok 2019. Objednavala som fotky z happy foto. Na to, že si vypytali 4 eurá za balné a dali to do obálky, čo sa pokrcila a fólie co sa roztrhla, som dosť sklamaná. Fotky sú v pohode ale 400 z 500 má zaoblené rožky kvôli tomu ultra lacnemu baleniu. Nehovorím, že si od nich fotky už neobjednam, ale nabudúce ich poprosím, aby to lepšie zabalili. Pretože kvôli euru co by dali na lepšie balenie zničia objednávku v hodnote 35 eur :(((
@cuculik1 my vyvolávame cez happyfoto,resp. v poslednej dobe robievam fotoknihy a sme spokojní