Vyvolávali ste niekedy duchov?

vanessad15
24. máj 2023

Témy vyvolávania duchov apod. ma vždy veľmi fascinovali a ako dieťa som to veľmi chcela skúsiť no chýbala mi odvaha😅 Nepoznám nikoho kto by niekedy vyvolával duchov a tak ma napadlo či niektorá z vás nemá nejaké nadprirodzené zážitky (napríklad z detstva)😅 Ak áno a budete mať chuť tak sa môžte podeliť.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
24. máj 2023

@vanessad15 ano, na lyziarskom v osmej triede. Dali sme trikrat podmienku a trikrat sa splnila.
Tak sme uz nemali odvahu pokracovat.

vanessad15
autor
24. máj 2023

@karolinakr Ježiši ja určite nemám v pláne vyvolávat nejaké nadprirodzené bytosti😅🙏 Len ma zaujímá či má s týmto niekto reálné skúsenosti.

lucia851
24. máj 2023

@vanessad15 áno keď som bola menšia

mima1608
24. máj 2023

Skúšali sme to so spolužiakmi. Nič sa nestalo 🤷

vanessad15
autor
24. máj 2023

@lucia851 A podarilo sa ti niekoho/niečo vyvolať?

bessie12
24. máj 2023

@vanessad15 s takym niečim sa neradno zahrávať. Budeš chcieť vyvolat dobreho ducha napr. rodinného príslušníka, ktorý už nie je medzi živými a namiesto neho privolas nejakého démona. Ruky preč od toho. Moja kamarátka raz chcela kúpiť tu tabuľku a musela som jej to vyhovoriť.

vanessad15
autor
24. máj 2023

@bessie12 Fúha... Verím, že to nie je nič bezpečné a preto som to nikdy ani neskúsila pretože mi to strach nedovolil😅 Každopádne je veľmi zaujímave prečítať si skúsenosti iných ľudí s týmto nadprirodzeným svetom🙏

bessie12
24. máj 2023

@vanessad15 s paranormálnymi javmi mam bohaté skúsenosti a ver, že to nie je nic príjemné

alex49
24. máj 2023

Nerob to, nemôžeš vedieť, čo sa stane. Ja pozerám jeden seriál, kde chodia za duchmi. Niektoré časti boli strašidelné. Ghost adventures sa to volá.

vanessad15
autor
24. máj 2023

@alex49 Tak to si určite pozriem! Inak určite nemám v pláne niečo vyvolávať alebo sa s tým nejak zahrávať len ma zaujímalo či má s týmto niekto reálne skúsenosti☺️

bessie12
24. máj 2023

@vanessad15 ked chces, tak ti mozem napisat ake kanaly na youtube pozeram ohladom tejto temy. Sice sa snazim tomu vyhybat, ale obcas zvedavost je silnejsia. Su tam hlavne videa ludi, ktori navstevuju opustene miesta a budovy.

mima1608
24. máj 2023

@vanessad15 inak k tým seriálom - skús si pozrieť na YT kanál Neviditeľní - Po stopách duchov. Môj manžel je tými videami posadnutý, ešte aj merch si kupuje 😅 (a to reálne neverí na nadprirodzené veci)

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
24. máj 2023

Ano, ako 10 rocne deti sme to robili. Je to infantilné a hlúpe robiť v dospelom veku, pretože duchovia neexistujú.😁 Aj keď ti to budú aj tvrdiť niečo iné...

vanessad15
autor
24. máj 2023

@stanulienkat Ja úprimne verím, že niečo medzi nebom a zemou je. Ale samozrejme nie každý na tieto veci verí, čož je úplne vporiadku😁

vanessad15
autor
24. máj 2023

@bessie12 Ak by si bola taká zlatá😅 Veľmi ma fascinujú takéto veci a už pomaly nemám čo pozerať tak by bolo fajn mať niečo do zásoby😁

stanulienkat
24. máj 2023

@vanessad15 treba si prečítať nejaké psychologické rozbory, alebo charakteristiky ľudí ktori veria na takéto veci. Sú to väčšinou labilne ženy, ktoré si volia manipulátorov, su neiste v sebarozhodovaní, nechaju sa manipulivat, casto neracionalne rozmyslaju a podobné veci...

melany444
24. máj 2023

@vanessad15 áno ,ale iba na tehotenskom teste už veľa krát.😁

bessie12
24. máj 2023

@vanessad15 pisem ti spravu

vanessad15
autor
24. máj 2023

@stanulienkat Tak to zase u mňa nehrozí😅 Nemyslím si, že som neistá práve naopak ja som veľmi sebavedomá osoba vo všetkých smeroch, ale chápe, kam tým mieriš a určite si neajké psychologické rozbory prečítam😁

vanessad15
autor
24. máj 2023

@bessie12 Teším sa😁

alex49
24. máj 2023

@stanulienkat keď niekto môže veriť v Boha, tak iný môžu veriť v duchov

stanulienkat
24. máj 2023

@alex49 to je tiez pravda...
Zvacsa su to ti isti. Ale to nie je pravidlo.

lujza123
24. máj 2023

@vanessad15 áno, ako pubertacky. Aj sa nám to podarilo, v živote som sa tak nebála.
Mne až vtedy došlo že duchov vnimam od detstva, zrejme aj oni mňa a o žiadne kontakty by som sa zrovna ja nemala pokúšať lebo sa mi to podarí..
Je to svet paralelny s našim, nieje dobre do toho moc strkať nos . Keď sa chceš báť stačí ti navštíviť nejaké strašidelne miesta, prespať na hrade atd… ale nie privolávať lebo to nemusí byt iba duch čo privolal

Najviac duchov som videla v keď som pracovala a bývala v malom hotely v 400 ročnom dome, tam to lomozilo každú noc. Môj frajer bol hrozný skeptik, niečo ako tu stanulienka, ten bol z prvého stretnutia toho v takom šoku že chcel dať výpoveď a ist domov 😂

janie7
26. máj 2023

@lujza123 Noo, s tým zámkom máš pravdu, môj otec tam skoro zinfarktoval, nám rozprával majiteľ zámku legendu o bielej pani, ktorá je tam zamurovaná a my sme mali spať presne pri tej stene kde bola vraj zamurovaná. Ja s mojim otcom sme hneď zaspali, no mama s mladšou sestrou sa báli a nemohli zaspať, no a mama zvedavá či otec spí, zobrala svietnik a išla ho pozrieť. Ako tam prišla, dvere zavŕzgali a môj otec sa zabudol a celý bledý skríkol, že vaaa, vaaa. Videl totiž mamu v bledej nočnej košeli so svietnikom v ruke 😂

vanessad15
autor
26. máj 2023

@janie7 😂

svokrinjazykmonika
26. máj 2023

@vanessad15 nie, vždy som mala rešpekt. Asi som videla veľa hororov.

karolinakr
26. máj 2023

@janie7 haha🤣

karolinakr
26. máj 2023

@janie7 mne zas toto vyviedol zajac.Čitala som knihu Koma, ktora je tiez dost strašidelna, a ako išla hlavna hrdinka do pivnice v tme dolu po schodoch pomaly krok za krokom, už stala pri dverach, dala ruku na klučku, pomaly otvarala a dvere zavŕzgali..už som tŕpla, čo bude vnútri a zajac sa rozbehol a skočil mi do lona..ja som tak zvrieskla, že až 🤣