Využívate ChatGPT? Ja som ani nevedela, že to existuje, ale istá osoba ma za to vysmiala, že kde žijem. 🤔😔
áno, občas v práci
V práci sem rám využijem
A ako to využívate? 😀
Musím si to nastudovat.
zadas prompt, ak nie si spokojna s vysledkom, tak dospecifikujes zadanie..ale pozor, obcas serviruje nepravdy
Nie, máme vlastne ai v praci, ktoré používam miesto tohto
Je to fajn na písanie mailov a tak. Ale na vyhľadanie info je zlý lebo si vymýšľa. Keď sa ho na to opytas tak vyslovene povie že áno nie je to pravda 😌
Občas hej.. ale zistila som že robí veľa chýb a nepresných výpočtov tak moc sa na neho nespolieham
Keď sa mi nechce uvažovať tak si cez neho nechávam generovať maily. Napíšem o čom má byť a nechám ho to sformulovať "more polite" 😂
Preklady do iných jazykov sú lepšie ako cez Google prekladač.
Ja nie,ale decka cez to hromadne robia DU vrátane tých mojich a prechádza to🫣Ucky sú asi pozadu🤣
@amel Moji 15 a 17..pokrok ide dopredu..ze sa oberame o jedinecne schopnosti, ked ten nastroj vyuzivame..ja si myslim, ze ano..ale tak ako uz nevieme my tkat koberce, strikovat sveter, ci pisat pisanym pismom (ja osobne uz neviem), tak deti nasich deti mozno nebudu vediet skonstruovat bez pomoci jednu vetu.
Ja ked neviem na nieco odpoved,tak sa ho pytam,ale potom si to este overim cez Googel z odbornych stranok. V zlozitejsich vypoctoch je mimo. A vzdy davam aj 2-3x tu istu otazku a cakam,ci sa budu odpovede zhodovat. Ale staci,ze ho zneistis a opytas sa "sure?" A uz sa ospravedlnuje a meni odpoved😂Takze ako prvotny nastrel ok,ale treba overovat.
áno, občas využívam