Využívate ChatGPT?

15. jan 2024

Využívate ChatGPT? Ja som ani nevedela, že to existuje, ale istá osoba ma za to vysmiala, že kde žijem. 🤔😔

sima338
15. jan 2024

áno, občas využívam

janai1
15. jan 2024

áno, občas v práci

pribinak
15. jan 2024

V práci sem rám využijem

autor
15. jan 2024

A ako to využívate? 😀

autor
15. jan 2024

Musím si to nastudovat.

dadis
15. jan 2024

zadas prompt, ak nie si spokojna s vysledkom, tak dospecifikujes zadanie..ale pozor, obcas serviruje nepravdy

janagem
15. jan 2024

Nie, máme vlastne ai v praci, ktoré používam miesto tohto

slovenka753
15. jan 2024

Je to fajn na písanie mailov a tak. Ale na vyhľadanie info je zlý lebo si vymýšľa. Keď sa ho na to opytas tak vyslovene povie že áno nie je to pravda 😌

buberova
15. jan 2024

Občas hej.. ale zistila som že robí veľa chýb a nepresných výpočtov tak moc sa na neho nespolieham

janai1
15. jan 2024

Keď sa mi nechce uvažovať tak si cez neho nechávam generovať maily. Napíšem o čom má byť a nechám ho to sformulovať "more polite" 😂
Preklady do iných jazykov sú lepšie ako cez Google prekladač.

amel
15. jan 2024

Ja nie,ale decka cez to hromadne robia DU vrátane tých mojich a prechádza to🫣Ucky sú asi pozadu🤣

dadis
16. jan 2024

@amel Aj moje deti to pouzivaju. Obcas len na preformulovanie alebo skratenie vlastnych myslienok, preformulovanie inych referatov, dokonca minule aj basen mali vymysliet, tak chatgpt na 4.pokus zvladol..ci to je dobre 🤷‍♀️..nvm, ale urcite to je sucast buducnosti..

amel
16. jan 2024

@dadis ja osobne sa na to veľmi hnevám,ale už majú 15 a 13...

dadis
16. jan 2024

@amel Moji 15 a 17..pokrok ide dopredu..ze sa oberame o jedinecne schopnosti, ked ten nastroj vyuzivame..ja si myslim, ze ano..ale tak ako uz nevieme my tkat koberce, strikovat sveter, ci pisat pisanym pismom (ja osobne uz neviem), tak deti nasich deti mozno nebudu vediet skonstruovat bez pomoci jednu vetu.

amel
16. jan 2024

@dadis ved toto.
Inak ja som to tu rozoberala,ja všetky tie veci,ktoré píšeš,viem a snažím sa,aby vedeli i deti.

iwesska
16. jan 2024

Ja ked neviem na nieco odpoved,tak sa ho pytam,ale potom si to este overim cez Googel z odbornych stranok. V zlozitejsich vypoctoch je mimo. A vzdy davam aj 2-3x tu istu otazku a cakam,ci sa budu odpovede zhodovat. Ale staci,ze ho zneistis a opytas sa "sure?" A uz sa ospravedlnuje a meni odpoved😂Takze ako prvotny nastrel ok,ale treba overovat.

dadis
16. jan 2024

@amel Jedina vyhoda toho bude, ze sa to bude tykat takmer vsetkych, nase deti nebudu jedine "osprostene" 😅🤣.. inak ja uz som osprostena tiez..ked mam vymysliet nejaky headline, tiez uz neviem sama rozmyslat..