Ahojte, využil niekto kupóny z dm z adventného kalendára? Mám tam viac kupónov, plus aj tie bonusy 500bodv, 400 bodov, 200 bodov. Chcem urobiť online nákup a tieto body mi nechce pripočítať, neviete prečo? Zarátané mám len 20x viac za nákup a 30x viac na najdrahší výrobok. Neviete prečo mi nepripočítalo body? Prikladám fotky.
Musíš urobiť viac menších nákupov
@petra1910 sprav v predajni viac nákupov v minimálne hodnote a nabehne ti 500,400,....
@petra1910 chod na predajnu- kup nieco parcentove a zarata ti 500b, potom sa otoc, kup opat nieco parcentove a zarata ti 400b atd. videla som na vlastne oci ako to takto urobila pani na predajni 23.12. predavacka ani okom nemihla.
@matkahelka super ďakujem, spravím to tak. Lebo je to škoda nechať prepadnúť 🙂
@petra1910 ja som tak vyuzila 25 nasobok za najdrahsi tovar a 500b. kupila som sunar a ovocnu kapsicku. a otocila som sa a to iste som kupila na svokrinu kartu.
@matkahelka paráda, pôjdem aj ja a nakúpim drobnosti
@matkahelka netreba sa ani točiť 🙂 rovno som predavačku pri pokladni poprosila, nech mi nákup rozdelí na viac častí a nebol problém 🙂
@animus v DM skupine baby pisali, ze v takom pripade sa stalo, ze predavacka si opisovala cislo karty a body mali zablokovane.
@matkahelka aha no s tým som sa nestretla našťastie. Tak na budúce sa pre istotu otočím 🙂
@matkahelka dnes som bola aj ja takto, a všetky body mi pekne pripísalo, predavačka nemala žiadny problém. Všetko som si rozdelila na 5x, a bez problémov
Asi tomu nechápem a prečo to nefunguje tak že na jeden nákup a pripíše všetko?
Kupóny sa nekombinujú, je to tam aj napísané