Dobry den
Potreboval by som nazor zien ale hlavne mamiciek na materskej ohladne servisu PC... Mam pc servis ktory funguje zadarmo, ale tu nechcem robit reklamu .
Ale chcel by som poprosit co by vas viedlo k tomu aby ste ho oslovili ? Dlhsie sa stretavam s tym ze ludia sa boja opytat z toho dovodu ze si myslia ze to je podvod.
-cize cena neni rozhodujuci faktor lebo je to zadarmo
-Miesto neni problem ,lebo mozu nas kontaktovat aj cez FB,mail, mobil a radi hned odpovieme .
-Mame xy otazok na fb tak je jasne ze pomahame
Tak kde moze byt problem? je Fakt ze zadarmo znamena nieco zle a ludia za tym hladaju podvod?
Dakujem za odpoved a pripadnu diskusiu 🙂
@jadr žiadne služby nie sú zadarmo 🙂 mňa by úprimne zaujímalo, ako si na seba zarába firma, ktorá poskytuje bezplatný servis, lebo náklady celkom určite má 🙂
ale k otázke - servis pc (tak ako aj iné služby) si objednávam podľa odporučení známych, resp. na základe vlastných dobrých skúseností, so servisom pc by som sa v prípade potreby obrátila na toho, kto mi pc predal...
Však si si odpovedal sám. Samozrejme, že za tým vidia podvod. Čo z toho máš? Dobrý pocit? Ja za tým vidím niečo také ako keď ženské v supermarketoch ponúkajú darček zadarmo, ale ak ho chceš získať musíš si kúpiť inú vec za napr. 50 eur. Alebo v autoservisoch núkajú nejakú prehliadku alebo nastavenie svetiel zadarmo aby nalákali zákazníkov, lebo si popri tom nechajú urobiť niečo iné - platené. Vôbec by som na tvoju ponuku nereagovala.
Mame Servis na dialku , s tym ze vieme sa pripojit na zakaznika domov, pripadne ho vieme priamo navigovat az k vyrieseniu problemu ...
Ale ide aj o probem lahsi , problem s wordom? Poslednu dobu pri seminarkach, problem z wordu urobit PDF. alebo len technicke otazky
Pripadne otazky co sa oplati kupit aby ludia nekupili drahu hlupost.....
Sme skupina servisakov, predajcov co maju nieco za sebou a su radi ze pomozu... planujeme v ramci dobrej veci otvorit aj servisne stredisko ...platit by si mali ludia len za to co si musia kupit a nie za sluzby...
---------------------------------
je nas 5. mame svoju pracu ktora nas zivi ..
asi treba zlepsit propagaciu.
Pre mňa je všetko čo ja zadarmo podozrivé.
@ammellia
Propagacia neni problem za tento rok sme vyriesili cez 150 problemov cez FB, mame cez 1000ku fans..
Ale bol by som rad keby sme boli ludom blizsie ..Lebo zistujem ze pomoc zadarmo sa horsie dostava medzi ludi ako drahy servis.
Chceme razit cestu "priatela na FB" ktory pomoze v IT, technicke veci ked si nevedia ludia poradit sami.
@stefka33
Osobne som servisoval pc a bol predajca viac ako 6rokov a presiel na inu pracu pri ktorej mam viac volneho casu a cez den rad vyuzijem skusenosti a pomozem dalej ..a ja mam z toho ze som stale v tom kolotoci IT neutekaju mi novinky ...
Teraz si trosku pripadam ako ked sa niekto cuduje ludom preco robia poriadok v lese alebo na sidlisku ked na to mame ludi co ich platime
@jadr 🙂 No čo ti na to povedať? Odpovedala som ti ako som vedela. Inak aj ja bežne upratujem okolie bytovky sama. Zopár pokusov o zorganizovanie brigády mi zvyšných 15 bytov odignorovalo a keďže mňa štvú odhodené špaky, nepohrabané lístie, tak mi nič iné nezostáva. Chápem ako sa asi cítiš. Napr. jeden sused z vedľajšieho vchodu mi povedal, že keď som taká sprostá, že za iných zadarmo upratujem, tak mám aj pred ich vchodom upratať. A ešte si demonštratívne poklepal na čelo. A ja som sa vlastne teraz podobne zachovala k tebe. Hmm, na zamyslenie.
Este nejaky nazor niekto, fakt dakujem
@jadr keby som vedela o tom, tak vyuzila.. pokial ide o jednoduchu pomoc.. Tam kde treba zasah do pc, neviem si predstavit, ze niekomu prinesiem pc a ten mi ho zadarmo opravi...To je cudne, nie?