Len taka tema na odreagovanie...
Predstavte si že dostanete možnost vybrat si to ako budete vyzerat.
Ako by ste sa nastajlovali?
Priklad: kucerave vlasy, modre oci, vysoka..atd podla toho co sa vam pači
Ja by som chcela napr. Znamienko pod okom a malinky noštek😂
Cim som starsia tym som so sebou spokojnejsia a vdacna ze vyzeram ako vyzeram a hlavne ze som zdrava.
Tiež by som sa nechcela zmeniť. To už by som predsa nebola ja 🤔🤔 Ale aby neodpoviem len takto "sucho" 😁 Čisto teoreticky by som si zmenšila nos, dala hustejšie vlasy a mala by som mega top dokonalú postavu, ale že úúúplne dokonalú presne do bodky podľa mojich predstáv 😁🙃
Autorka hmmm, opísala si celú mňa 😄☺️ tak diiik 🍷na takú náhodu si dám 😄
Ja by som chcela akurat bezchybne drzanie tela bez namahy 😄
Premna zaujímavá téma 😂 no chcelo by to hustejšie vlasy, krajší nos a nové zuby 🤪🤪🤪🤪
Vsetko by sa to dalo spraviť ale škoda peňazí keďže som ok ako som😂 a ešte možno by som poprosila 5 cm do výšky 😂😂😂😂
zuby by to chcelo krajšie a nepáči sa mi môj pupok, ináč som so sebou docela spokojná :D
V škole je karanténa?
@thoughtfulweirdo Fuu, čo to znamená? Znie to zaujímavo...
@nicicka No chcela by som mat spravne rovne drzanie tela a vedomu chodzu bez toho, aby som musela rehabilitovat, cvicit a nonstop sa na to sustredit 🙂
@thoughtfulweirdo tak to obdivujem aj keď si to dokážeš uvedomiť...ja ho mám hrozne tiež 😭
@nicicka Snazim sa stale na to mysliet, ale je to narocne vecne sa popravovat, vystierat, plecia tlacit dozadu... Ale pripadam si v zrkadle uplne nechutne, ked som taka vykrutena a zhrbena, tak sa snazim na to mysliet
@thoughtfulweirdo no ja si pripadal ako dôchodkyňa. Furt som s tým mala problém. Len ja to nedokazem, stále sa kontrolovať...
Ja by som chcela vyzerať ako vyzerám. Skôr by som ale chcela menej divných ľudí na svete. 😀