Vytvorenie fotokalendáru podľa vlastnej predlohy

janicka75
2. jan 2015

prosím vás neviete mi poradiť kto by mi vytvoril fotokalendár detí podľa vlastnej predlohy.Tým myslím že niektoré fotky by som chcela upraviť ale mená mám oskenované z druhého kalendáru.Ďakujem.

happygirl
2. jan 2015

@janicka75 ak máš na mysli "vytvoriť" komplet návrh, existujú baby, čo sa tomu venujú, ale asi by Ti skôr dali na výber z hotových šablón, čo majú nachystané pre takéto prípady... teda nereagujem preto, že by so, to urobila ja 😀 😎 aj keď kalendáre robievam pre osobnú potrebu, rodinu a blízkych priateľov... napr. na vytlačenie existuje viacero tlačiarní alebo net-obchody (ak si zadáš do vyhľadávača "vytlačiť kalendár" tak Ti vypadne viacero možností)... btw- čo myslíš tým - "oskenované mená"? lebo číselníky sa do návrhu nedávajú ako oskenovaný obrázok (resp. aspoň o tom neviem) - treba mať k dispozícii spracovaný (príp. stiahnutý z webu) celý aktuálny číselník na daný rok... na internetových stránkach máš plno vzorov - hotových predlôh k zakúpeniu, do ktorých si už len vložíš svoje foto (+ dáš sama vytlačiť)...ja si svoje kalendáre zostavujem sama, nepoužívam takéto hotové predlohy, ale ak s tým niekto len začína, je to dobré na uľahčenie práce... ak máš záujem, do IP Ti dám link na tie hotové predlohy kalendárov (nie sú moje, ani nikoho známeho, aby si niekto nemyslel, že idem dohadzovať niekomu obchod 😎 😀 😀 robia to české šikovné kočky...)

janicka75
autor
3. jan 2015

@happygirl Ja by som si to chcela dať vyrobiť.A myslím tým že mám oskenovaný mesiac z katolíckeho kalendára,lebo starká pre ktorú to chceme dať vyrobiť je veriaca a takému kalendáru z kresťanskými sviatkami a fotkami vnúčat by sa potešila.Ale ak mi niečo pošleš vyskúšam vytvoriť niečo aj sama.Ďakujem 😀 😲

dona123
3. jan 2015

@janicka75 Na tejto strane je navod aj program na vytvorenie kalendaru v http://www.fotokalendar.sk/index.php?main_page=...

Ten program je na 30 dni bezplatny, ak to stihnes dovtedy, nemusis ho kupovat. S tym skenom si to rozmysli, skenovane po vytlaceni nanovo to bude vyzerat hrozne.

janicka75
autor
3. jan 2015

Ďakujem Dona idem to vyskúšať.Potom dám vedieť.Ale ak by mi to niekto vedel profesionálnu urobiť tak si aj zaplatím.