Ako a kedy ste vy prvýkrát riešili vytrhávanie obočia?
urcite v puberte...
ahoj, ja som si dala prvý raz aj v prváku na strednej a normálne u kozmetičky. určite si aspoň prvý raz daj u kozmetičky 🙂 🙂
no ... a načo vytrhávať? ...veď sa skôr zvýrazňuje a tetuje, aby bolo hrubé ... niekedy tie dievčatá síce vyzerajú ako marfuša z mrázika, ale je taká móda, len to nejako ustáť a hlavne vyjavene nezízať na krásavice ... 😉 🙂
Boze baby ved mozno ma zrastene v strede , alebo moc neupravene tak naco pisete stale o dokreslovani ci tetovani??? Ja som bola asi v 12 mala som v strede zrastene
v 17r. ked som bola u vizazistky kvoli stuzkovej - trosku mi ho upravila. odvtedy mu davam zabrat ja sama 😀 netetujem, nedokreslujem, nedofarbujem - je to otrasna moda 😀
V 15ske. A vždy som si trhala sama. Raz som si dala u kozmetičky ale nebola som spokojná. Svoje mám hrubé a ona mi to len ako keby upravila do tvaru no som zvyknutá na tenšie obočie. Takže sama si trham i keď bolo by to jednoduchšie voskom.
Dokonca aj mužovi trham 😁
Mam 28 a zacala som si v 9tr na zakladke. Teraz sa ako posu obocie dokresluje a zvyraznuje ale pokial ma take obocie ze jej rastu chlpky aj pod obocim tak samozrejme je v poriadku ho doupravovat
Ale nechajte to na kozmeticku aspon 1x
mne ho vždy mama vytrháva nedokáže sa nato pozerať hlavne na jeho hrúbku a to v strede.Lenže veta mi furt ŕta v hlave čo boh spojil nerozdelujme .Asi preto sa mi potom nedarí v živote.
Trochu zvláštna otázka v dnešnej dobe, kedy som jediná žena v našej firme, ktorá nemá vytetované obočie... 😨 Ale ak si dobre spomínam, asi tak v 15-16 rokoch.