Ahojte, nenasla som este takuto diskusiu ale neverim, ze som jedina, komu sa to stalo.
Farba na kociku sa nam premenila na nepoznanie, i ked sa priznam, ze nie prechadzkami na slnku, ale
tym, ze sme ho nejaky cas este ako novy nechali zabaleny na balkone (velmi rozumne na tie roky😔 ). Samozrejme, toto poskodenie sa neda reklamovat. Tak som sa chcela poradit, ci ste sa nestretli s podobnym problemom a ci sa nahodou neda kupit nejaky sprej alebo nieco, co by znizilo ten farebny defekt. vopred vdaka za pomoc.
Asi jedine dať prečalúniť celý kočiar. A to by ťa asi vyšlo viac ako kúpiť nový ☹ . Smola.
ak je tmavý do čierna a farba je "vyprašivelá" tak sa osvedčilo umyť kočík odvarom z orechových šup ale nevydrží to dlho ☹
aspon viem, ze budem zbytocne googlovat alebo zhanat farbu v obchode 🙂 . usetrili ste mi cas, ako sa hovori, cas su peniaze,hm..
tak s tym nic nenarobis,mne vybledol kocik pouzivanim aj pranim-slnko je strasne agresivne - mam vyblednute aj formicky na piesku,dokonca aj hojdacku.cim su farby tmavsie a je tam zlta a cervena tak to odchadza hned.