Už 3 ľuďom sa snívalo že ma vidia s malým dieťaťom na rukách. Vždy chlapec. Naposledy sa to snívalo kamarátke. A nie nemám malé. Ďakujem ak mi niekto vysvetlí prečo sa to ľuďom sníva 🙂
@moonlight1210 neviem či ako chalan viem zrovna otehotnieť ale beriem na vedomie
Sny vždy hovoria o tom komu sa to sníva, nie o kom sa sníva. Teda ak sa niekomu sníva napr. že ide dolu kopcom na kolobežke s kamarátom a víchrica strhla balkón, mal by seba dosadiť do všetkého, čo vo sne videl akoby bol on sám. Teda okrem seba aj kamarát je on, aj ta víchrica je on (možno hnev), balkón (padá, cíti ohrozenie). Ale sny nedokážu vysvetlit ini ľudia, dokáže to iba človek ktorému sa sníva a každý aj pri rovnakom sne bude mat iné vysvetlenie. Preto odporúčam sny si zapisovať a oni, niekedy až o pár mesiacov zmysel určite dajú. Psycholog Heretik to niekde na YouTube a aj v knihe vysvetľuje.
Znamena to ze minimalne 3 ludia na teba dost myslia. A to male dieta nemusi znamenat buduceho potomka moze to byt ze si myslia ze si velmi detsky. To male dieta si ty tvoje inner child . Alebo si 3 ludia zelaju aby si sa usadil a mal rodinu. Ale kedze je to vzdy chlapec tak to bude Skor o tebe. O tom Ako Ta vidia. Sny nemaju vestecky vyznam. Odzrkadluju len nieco z myslienok toho cloveka ktoremu sa sniva. Netreba tomu prikladat velky vyznam.
@majo312 ok, napisem to vseobecnejsie - mozno sa ti zadari. I nahodne. 🙂
Ale nie vzdy dieta znamena potomka.
Mne, ked sa sniva o prirodnych zivloch, tak sa nepokazi pocasie. Ale vzdy sa stane v ten den, alebo v nasledujucich, nieco neprijemne.
Mne keď sa niečo sniva vždy ráno neviem čo presne. ale po pár dní keď napríklad niečo robím mi to vtedy príde do hlavy veď som to už robila 🙄 akoby som to dva krát po sebe robila tu vec a vtedy viem že to vo sne sa mi snívalo ako to robim. mne sa to stalo par krát
@majo312 oni myslia na dieta a ty si sa im do sna len priplietol
Možno si ťa už každý predstavuje ako rodiča 🙂 Veď nech sa ľuďom sníva čo chce, asi veľa na teba myslia 🙂
@majo312 po svete vám behajú tri nemanželské deti. Co iné?
Jediny, kto si vie vysvetlit sen je ten, komu sa ten sen sniva. Takze toto nie je o tebe 😀 Iba si tam nahodne figuroval. Mozno preto, ze si sa s tymi ludmi pred snom stretol, telefonoval, pisal si....
@majo312 tak bud otehotnies, alebo ta caka novy (najskor dobry) zaciatok v zivote.