ahojte chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s vysušovaním muriva prístrojom aquapol. pomáha to? oplatí sa tá investícia, má to dlohodbý efekt? či by ste odporučili niečo iné....? máme doma cerezit aj to trochu pomohlo ale teraz v tomto sychravom počasí sa tá vlhkosť v dome len horší.... dcéry mám často choré- zápaly horných dýchacích ciest a tak podobne myslím že to môže súvisieť aj s nadmernou vlhkosťou. no ale späť k téme... rada by som pučula názory a skúsenosti ľudí s podobným problémom. ďakujem za vaše odpovede
@miskax2 ahoj, my sme nedavno riesili ten isty problem, zaklady na dome niesu celkom ok, steny boli miestami mokre :/ zistovala som vsade co by bolo najlepsie, kolegyna mala ten aquapol a hovorila ze zbytocne vyhodene peniaze. ziaden zazrak to nespravi. najlepsie je podrezat steny - da sa urobit aj svojpomocne ale je to narocne takze lepsie dat urobit firme lenze je to dost drahe. druha moznost - to sme urobili my - prevrtali sme cely dom komplet kazdych 1Ocm a dali sme tam silikonove tycinky /roztopia sa, urobia ochrannu vrstvu a nepustia vlhkost zdola hore/. zatial su steny suche, ale je to este len rok tak neviem povedat ako dlho to vydrzi. tiez to nieje lacna zalezitost, jedno balenie 5Oks tyciniek stoji 2Oeuro.
@kafoditka
@dada1212
@linda20111 ďakuje za odpovede
@linda20111 dobre deň prosím vás viete názov tých silikónových tyčiniek? Ďakujem
skus polozit tuto otazku na modrastrecha.sk 😉