Ahojte. Je tu niekto kto ako študent vysokej školy ide bývať na byt? Ja idem v septembri do prvého ročníka na VŠ. Potrebovala by som sa niečo spýtať a popísať si s niekým kto zmýšľa rovnako. Ako ste si napr. Hľadali byt a koľko cca to výjde? Prosím odpustite si reči ako: Intrák by som mala lepší…atď :D kľudne mi napíšte do súkromnej správy 🙂
Urcite ti tu nikto nebude pisat, ze intrak je lepsi. Uplne bezne studenti byvaju v prenajmoch... ked tak sa spytaj co potrebujes. Ak hladas inzeraty, skus na fb skupinach, dokonca sa mi zda, ze je nejaka stranka flatmates na hladanie spolubyvajucich...
Ceny, moznosti a pod hladaj napriklad na tych facebookovych skupinach. Uvidis aj ceny, zaujem, fotky... Cca izba stoji 300 eur, garzonka okolo 500, 2izbak 650+... Zalezi od lokality, ci je to novostavba apod. Musis vacsinou platit mesiac vopred plus zabezpeku, cize 3 najmy vopred pri nastahovani... majitel asi bude chciet, aby si tam byvala cely rok, takze nie ze v lete 2-3 mesiace cez prazdniny nie... tak s tym rataj. Co este by si potrebovala vediet?
@diefrau treba napísať aj mesto, do ktorého ideš. Iné sú ceny v Brne, iné v Žiline, iné v Bratislave.