Nosíte podpätky ktoré máte 174+ cm?
Ja som si dala na rodinnú oslavu a vraj nemám nosiť vysoké podpätky, že vyzerám hrozne a nie je to pekné.
Nenosím ale zo zdravotných dôvodov. Takže buď rada že ich môžeš nosiť a daj si ich. Čo by som ja zato dala.
uz nie🙂. Davnejsie som nosila ale uz mi je lepsie ked mam nizsie topanky...
Ale nos to co sa Tebe paci....
Ano nosim ,mam 176 a davam si ihlicky,za mna je zena elegantnejsia….
dcéra si dáva opätky a to je vysoká kočka aj bez nich ....
Mám 180 cm nosím príležitostne mám sandálky s 3 cm opätkom
Mam 178cm. Nosim 8-10cm.
Mam 173 cm a na oslavy podpätky nosím,mam krajšie nohy vtedy :D za normálnych okolností uprednostňujem topánky bez alebo len s malým opatkom. Nepovedal ti takú kriticku poznámku niekto nižší?
Jasne, ze nosim. Vysoke, stihle baby su kocky.
Mám 177 a keď chcem, si ich dám, čo na to hovoria ostatní, mi je asi jedno 😃
Ja sa pripojim, hoci nie som vysoka. Mne sa to paci velmi, vysoke podpatky na vysokych zenach. Poukazuje to na to zdrave sebavedomie. Ak by som mala tvoju vysku, nosila by som vysoke podpatky aj do sauny.
To nie je taká strašná výška takže buď je ten človek nízky a závidí alebo ti to fakt nepristalo.
Nech sa kazdy stara o seba, ked chces mozes nosit aj 10 centimetrove, ja mam 177 a nosim len nizke cizmy, tenisky alebo nizke sandalky, ale ja sa citim zle v opatku ako zirafa 😉⁰
Ja mám 180 CM a podpätky nenosím, hoci sa mi veľmi páčia. Necítim sa dobre taká vysoká, aj keď viem, zájazdy outfit vyzerá lepšie s podpatkami. Nie však pri mojej výške. Myslím, že žena by sa mala obliekať primerane postave a to platí aj pri topánkach.
Ale ak si nejaká 180 CM na podpätky trúfne, fandím jej.
Ja mám sice len 1,67, ale moja šéfka je odo mňa isto o 10 CM vyššia a nosí opätky a vyzerá v nich super.
samozrejme, mám 177cm a opätky nosím, ale ja sa najlepšie cítim v 7-8cm, vyššie sú mi už veľmi nekomfortné. Výsledok je, že moje i bez tak dlhé štíhle nohy vyzerajú ešte dlhšie a štíhlejšie a cítim sa vtedy neuveriteľne sexi, vníma to tak aj moje okolie..A názory ľudí, ktorí sú zakomplexovaní a frustrovaní, tie ma vôbec nezaujímajú, našťastie také hlásky nepočúvam..Ešte možno závisí, o akej vysokej postave sa bavíme, na tej štíhle je to topka👍
Mas v pohode vysku aj na opatky.
Mat 174cm, bez problemov ich nosim. Mam vsak 185cm a uznaj aka vysoka by som uz bola keby si dam 10cm opatky? Obcas si dam take cca 5-7cm, ale to musi byt nejaka prilezitost, alebo nieco kde proste sa opatky hodia.
Ale ty si uplne v pohode, pokojne ich nos, hlavne ak si s tym v pohode ty, ludia budu mat vzdy blbe poznamky.
Ja 177 cm a kľudne aj 10 cm podpätky.
184 cm a nenosím. Necítim sa v nich dobre. Mať 175 tak možno by som si raz za čas dala 🙂
Mám takú istú výšku a normálne som nosila podpätky aj 10 cm. Tetaz mám dve deti takže behať za nimi sa už v takom nedá 😆. Ale keď budu starsie, nemam problém opäť si ich dať. Momentálne si dávam lodičky, keď ideme trebárs s manželom na večeru do reštaurácie, alebo sme boli pred par týždňami v divadle po dlhom čase. On má takmer 2 metre, čiže v žiadnych podpätkoch nemám šancu byť vyššia, ako on 😆No ani v živote mi nikto nepovedal, že to nevyzerá dobre, to akých ľudí más okolo seba?
mam 175 a 7cm.mi pridu uplne take bezne sandale v lete napr k satam
Mam 180 a nenosim, toci sa mi hlava z tej vysky a pripadam si ako z travesty show 😁
Jasne, ze nosim.a je to sexy.a citim sa super.a ked ti niekto povie ze vyzeras v podpatkoch hrozne, tak to bude nejake zamindrakovane male pivo, co svoje kypte nebude mat pekne ani ked si da 20cm podpatky, to mu/ jej povedz 🙂
@sweetdreams1 ja si zase myslim, ze aj pri 180cm je lepsie si dat aspon mierne vyssie podpatky ako zabit krasne saty ohyzdnymi balerinami, alebo nejakymi muzatkovskymi topankami
@nenne27 no hej, to sa ľahko hovori, kým tých 180 CM nemáš :/
@sweetdreams1 mam 178cm a nizssieho muza 🙂
Mam 175 a nie nenosím. Necítim sa atraktívne keď prevyšujem mužov. Maximálne 6 cm opatok
Nos co chces a co sa ti paci. Neries nemiestne poznamky.