Vysoké baby a podpätky

20. jún 2022

Baby, tie z Vás s výškou 175 cm a viac..nosíte podpätky? Mne sa strašne páčia, ale bojím sa aby som nebola až moc vysoká. Teraz som objavila pekné sandálky s 5 cm opätkom, ale váham. Mám 175 cm.

lasoli
20. jún 2022

kludne,budes mat 180,ti nebudes az tska zirafa;)

nikpa
20. jún 2022

5 cm opätok je malý, kľudne si daj 🙂 s tvojou výškou by som rozmýšľala az tak pri 10+ opätku

autor
20. jún 2022

@nikpa To už by som bola moc výrazná a hlavne vyššia od všetkých 😁

mamamasama
20. jún 2022

Mám 178...nosím takmer vždy...výška opätku pre mňa nie je podstatná... mne sa páči, že som vysoká... 🙂

karhu
20. jún 2022

nie, nenosim a este sa hrbim aby nahodou kratkonohe baby a mali muzi nemali zo mna traumu🙈
daj si opatky a neries voloviny😎

jajo1
20. jún 2022

mám 182 cm a opätky bežne nosím, aj 9 cm, som vyššia od ostatných a neprekáža mi to. Keďže moji chlapi (synovia a manžel) majú cca 196 cm, nech v tom nie sú sami ....

optame
20. jún 2022

Mam 180 a nosim opätky. Max.mam 10cm. Vyssie uz nie, musim sa v nich citit pohodlne 😉

zuzubb007
20. jún 2022

Nebude to cudne vsak ak sa dobre citis daj si aj 10 centi, ja nosim nizke napriklad, max sandale 2-3 cm a mam 177, kupila som si na leto aj vyssie ale citim sa v tom uplne zle takze lezkaju v skrini,

petkavka
20. jún 2022

Ono je to vec pocitu a prilezitosti. Kazdopadne byt vysoka je super - uzivaj si to 🙂

autor
20. jún 2022

@petkavka Konečne po rokoch keď som sa hanbila za svoju výšku ju nosím s hrdosťou 🙂 Len s tými podpätkami nie som úplne stotožnená.

evita_g
20. jún 2022

ja mám tiež 175 a teda vôbec si nepripadám extra vysoká... podpätky by som rada nosila, no bohužiaľ neviem v nich chodiť a bolia ma nohy

nika_val
20. jún 2022

Ja mám 173cm a nosila som 10-12cm podpätok bez problemov 😁 ano bola som vyššia asi od každého ale mne to nevadilo..
No odkedy mam partnera čo je iba o kusok vyšší odo mňa tak žiadne opätky nenosím..
Aj som si minule kupila sandalky s cca 5cm opatkom ale aj som ich vrátila lebo mi hrozne vadilo že som bola vyššia od partnera 😁😁
Takže kym som bola slobodna som neriešila ale potom to jeden muž zmenil (teda zmenila som to ja, on nerieši ale mne to vadí )

melanta
21. jún 2022

Mám 170 a bežne nosím 10cm opätky. Od muža som stále nižšia. A bežne stretávam ženy, ktoré sú vyššie. Píšeš, že si sa za svoju výšky hanbila. Zrejme to stále nemáš vysporiadané, ak toto riešiš.

vikes
21. jún 2022

Mám 176 cm a fičím v práci na opätkoch. Či sú ostatný vyšší, nižší má vôbec netrápi. Ja sa cítim dobre. Manžela aj tak neprerastiem ;)

danica2711
21. jún 2022

mám 170 cm a bežne nosím 10 cm opätky, takže výsledne rovnaká výška ako ty +5 cm - a cítim sa výborne! Vôbec nie je pravda, že všetci sú nižší odo mňa a keď áno, musíš sa nastaviť do polohy: vaša smola, že ste takí krpatí

zuzks5
21. jún 2022

prosim ta 🙂 smelo do opatkov 🙂 kolko nizsich zien by chcelo byt vyssich 🙂

because
21. jún 2022

😂 Pokojne... Ja mam 178cm a nosim aj +10cm... Nosim 59 co sa mi páči a je mi pohodlné. A tiez mam tm vysoko na háku co si kto mysli 😄😆

acrobaleno
21. jún 2022

Videl niekto Selling Sunset? Bola tam Christine Quinn, ktorá má výšku 1,7m a tá nosila iba vysoké topánky a čo som tým chcela povedať? Ani neviem, len asi to, že vyzerala super sexy. Takže sa neboj tých 5 cm.

pragmaticka
21. jún 2022

176cm a na party minimálne +10cm podpätok.bezne skôr max do 5cm

bilancia
21. jún 2022

jasne, aj keby mam 180cm tak si dam aj 10cm, nech mam 190 :D

elementissa
21. jún 2022

175 vôbec nie je vysoká baba :D to je úplný štandard. Možno máš ty vo svojom okolí liliputanov :D ja mám 172, medzi všetkými som vždy najmenšia, takže si naozaj nemyslím, že 172 je máličko a 175 je vysoká baba... Za vysokú babu považujem viac ako 183. Môj muž je tiež z tých nižších, 185cm, bežne nosím 12cm podpätky a furt sú okolo mňa vyšší ľudia, nikdy teda netrcim do priestoru. Určite by si mala hlavne zapracovať na vnímaní samej seba, hovoríš, že sa hanbíš za svoju výšku (štandardnú výšku európskej ženy). Prečo?mala som na strednej spolužiačku, mohla mať tak 187, to už bola dosť vysoká, ale nemala problém, obklopila sa chlapcami 190+... Úprimne, skoro všetci muži ktorých poznám majú 190+ :D asi priťahujem vysokých ľudí... Kľudne si daj aj 13cm opätky, aspoň ti neujde bus, bude vidieť šofér, že sa k nemu niekto ponáhľa. Vždy je lepšie byť vysoký ako maličky. Mám jedinú kamošku, čo patrí k liliputanskej rase, asi 158cm má (Max 160), vždy sme jej hovorili "vreckové vydanie" a tá by prijala aj 20cm opätky, aby ju vysokí ľudia vôbec videli... Bez opätkov je môjmu 2,10 bratrancovi po pás chudiatko. Ani nehovorím o tom, že vysoké ženy vyzerajú štíhlejšie, majú dlhé nohy, váha sa na nich stratí. 155cm žieňa kým nemá fakt 40kg tak vyzerá väčšinou ako malá gulička. Krátke nohy rýchlejšie vyzerajú tucne a neforemne ako dlhé. Ja som vždy chcela byť vyššia zas :D lebo som najnižšia z celej rodiny, moje dve netre ma predrastli už dávno, tá mladšia ešte iba ide na strednú a má 183cm, tá staršia má 185. Ich mama 182, jej muž 195, môj brat 205, všetci bratranci nad dva metre, ten najvyšší 217. Vždy som chcela vysokého chlapa, ale keďže ja mám úplne obyčajnú priemernú výšku, tak som si vybrala výškovo podobného. Ešte aj všetci kolegovia s ktorými robím majú nad 1,90 a iba jedna žena z nášho kolektívu je nižšia od mňa :D takže asi je to aj o tom, koho stretavas :D každopádne, 175 je úplne štandardná výška Európanky a úplne v poriadku je nosiť akékoľvek opätky, ako sa ti len páčia

ajko2011
21. jún 2022

Mám 178cm a príležitostne nosím opätky. Na bežné dni nie. 🙂

snezienkaaa82
21. jún 2022

Ak máš vyššieho muža, tak v pohode.
Teda, ak ideš niekam sama, tak ti to môže byť fuk, koľko budeš meriat v opatkoch. 5 cm, je ôk podľa mňa pri tvojej výške.
No ja osobne by som sa cítila neprijembe, keby som mala muža nižšieho. Ci ou s opatkami, či bez nich. Pre mňa je to smiešne troska

petkavka
23. jún 2022

Ani ja nie som moc stotoznena s opatkami, hlavne v Lete - no a tak ich proste nenosim 🙂. A to som prtava (hovorim tomu, ze akurat na odpadkovy kos )...no Kazdopadne v Lete nosim zabky, pripadne platformy a teraz mam bozske sandalky na zavazovanie okolo nohy 🙂