Vysoká škola svätej Alžbety v Žiline, sociálna práca

ladym
10. apr 2012

Ahojte žienky a mamičky. Chcela by som sa opýtať Vás mamičky, alebo aj žienky, ktoré študujete na VŠ sv. Alžbety v Žiline u Saleziánov, ako ste s výberom tejto školy spokojné a či školu zvládate aj napr. Popri materskej, zamestnaní, alebo viacerých detičkách? Ja rozmýšľam, že sa od najbližšieho šk. Roku prihlásim, alebo obávam sa, či to budem zvládať, najmä časovo. Samozrejme je pre mňa reálna iba externá forma, ale aj tak sú moje obavy pomerne veľké. Môžete mi napísať, aké su Vaše skúsenosti, v kt. Ste ročníku, ako to zvládate a tak? Vopred veľmi pekne ďakujem, za akýkoľvek názor a skúsenosti. 🙂

magica78
17. nov 2012

ahojte baby Zilina II socialna praca nemate nejake materialy pre 1rocnik BC? dakujem 🙂

zuzla79
17. jan 2013

@magica78 mám ich kopec, ak chceš, tak pošli mail a všetko ti prepošlem.

magica78
17. jan 2013

@zuzla79 super dakujem si zlata poslem do IP

katarina789
26. apr 2013

@zuzla79 ahoj mozem Ta poprosit posles aj mne Dakujem

zuzla79
27. apr 2013

a o čo konkrétne máš záujem?

bobi231
20. máj 2013

@zuzla79 ahoj prosim ta mas este nejake tie materialy? Dakujem

kikusik93
27. máj 2013

Ahojte, neštuduje náhodou niekto sociálnu prácu na VŠ Sládkovičovo???

renatarkurucova222
26. jan 2014

fusion_shop@centrum.sk
heslo: 2236SMD

Ahojte
tu je mail čo založil chalan z KE je tam dosť materiálov, ohľadne tejto tény... prosím po prihlásení ich nemažte. Slúži to viac ľudom. 🙂

sabi_p
10. mar 2016

Ahojte 🙂 Chcela by som poprosiť všetkých sociálnych pracovníkov, ktorí v tejto oblasti pracujú aby si našli 3-4 minútky na vyplnenie môjho dotazníka k bakalárskej práci. Je to anonymné a odpovede budú využité iba na výskumné účely. Vopred všetkým zúčastneným ďakujem 🙂

https://docs.google.com/forms/d/1v2lzlbN0DxddKI...

lenkabaldar
6. okt 2019

Ahoj babenky prosím Vás keď je tu niekto kto študoval na Spišskej Kapitule odbor sociálna práca prosím VAS s ozvite sa ďakujem

barus18
9. nov 2020

Ahoj, nestuduje niekto Mgr. socialnu pracu v Sladkovicove? Potrebovala by som materialy na ucenie a knihy na napisanie seminarnych prac.

ivkaa1
2. dec 2023

ahojte, prosím Vás nemáte niekto materiály SP, OP a ekonomika 1. ročník SP (Bc)?