Ahojte žienky a mamičky. Chcela by som sa opýtať Vás mamičky, alebo aj žienky, ktoré študujete na VŠ sv. Alžbety v Žiline u Saleziánov, ako ste s výberom tejto školy spokojné a či školu zvládate aj napr. Popri materskej, zamestnaní, alebo viacerých detičkách? Ja rozmýšľam, že sa od najbližšieho šk. Roku prihlásim, alebo obávam sa, či to budem zvládať, najmä časovo. Samozrejme je pre mňa reálna iba externá forma, ale aj tak sú moje obavy pomerne veľké. Môžete mi napísať, aké su Vaše skúsenosti, v kt. Ste ročníku, ako to zvládate a tak? Vopred veľmi pekne ďakujem, za akýkoľvek názor a skúsenosti. 🙂
ahojte baby Zilina II socialna praca nemate nejake materialy pre 1rocnik BC? dakujem 🙂
@zuzla79 ahoj mozem Ta poprosit posles aj mne Dakujem
a o čo konkrétne máš záujem?
Ahojte, neštuduje náhodou niekto sociálnu prácu na VŠ Sládkovičovo???
fusion_shop@centrum.sk
heslo: 2236SMD
Ahojte
tu je mail čo založil chalan z KE je tam dosť materiálov, ohľadne tejto tény... prosím po prihlásení ich nemažte. Slúži to viac ľudom. 🙂
Ahojte 🙂 Chcela by som poprosiť všetkých sociálnych pracovníkov, ktorí v tejto oblasti pracujú aby si našli 3-4 minútky na vyplnenie môjho dotazníka k bakalárskej práci. Je to anonymné a odpovede budú využité iba na výskumné účely. Vopred všetkým zúčastneným ďakujem 🙂
Ahoj babenky prosím Vás keď je tu niekto kto študoval na Spišskej Kapitule odbor sociálna práca prosím VAS s ozvite sa ďakujem
Ahoj, nestuduje niekto Mgr. socialnu pracu v Sladkovicove? Potrebovala by som materialy na ucenie a knihy na napisanie seminarnych prac.
ahojte, prosím Vás nemáte niekto materiály SP, OP a ekonomika 1. ročník SP (Bc)?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vs-zdravotnictva-a-socialnej-prace-sv-alzbety-studujete-tu-dialkovo/