Pekný deň prajem , je tu niekto ako ja ? V júny som maturovala a povedala som si že už proste dalej nejdem , mala som prázdniny a teraz som na úrade práce ( mám tam absolventskú prax ), no posledné týždne som uvažovala nad vysokou školou, už som si aj pozerala a jedna ma zaujala, pretože viem že by ma to veľmi bavilo . Budúci týždeň si chcem podať prihlášku - moja otázka znie , je tu niekto taký že tiež mal rok "pauzu " a šiel na vysokú ? A čo vlastne všetko potrebujem poriešiť ohľadom obdobia do začiatku školy ??? samozrejme že to ešte nie je isté že ma vezmú ,ale ak áno tak to chcem 100% skúsiť , ale neviem či mám vlastne aj na úrad niečo doniesť potom, alebo či mám k prihláške aj nejaké potvrdenie zo školy a tak
Ahoj, ja som išla po roku na VŠ a nebola som jediná. Na úrade som povedala,že som si podala prihlášku na VŠ, tiež som bola na absolventskej praxi. Keď ma prijali, tak som im doniesla papier o prijatí zo školy. A na VŠ chceli maturitné vysvedčenie, robila som prijímačky. Každá univerzita má iné požiadavky. Pozri si na webovej stránke univerzity informácie pre uchádzačov.
poznám z okolia zopár ľudí, čo šli na výšku s takýmto odkladom... neboj, nebudeš prvá ani posledná 🙂 nech sa ti darí a plány vyjdu, tak ako si želáš 😉
určite si daj prihlášku na dve tri školy,ak ťa nezoberú na tú jedinú,tak zas ostaneš doma rok,to by asi bola škoda