Prosím vas chodi niekto na DTI v externej forme? Najlepsie do SNV ale aj inam. Mám len pár otázok 😊
Ja som chodila 3r., to je taká bieda, že až
Tieto externe vysoké školy sú hodné všetky zrušenia, potom by to možno na Sk vypadali inak .
Táto škola a aj iné, sú dobre len na to, ak máš stabilnú prácu a potrebuješ titul.
Chodia tam úradníci, policajti a iný štátny zamestnanci.
Inak ak chceš niečo fakt vedieť, tak určite nie táto škola.
Hoci sa na to nepýtaš, prikloním s k dvom vyššie uvedeným komentom. Je to škola s absolútne zlým renomé. Ak vidím CV s touto VŠ, vnímam uvedeného kandidáta ako bez VŠ.
Ono asi aj zavisi co ocakavas od skoly, kam sq chces profesijne posunut.
Ja som chodila externe nikdy viac 😁🙈🤦♀️
@simonecka008 ahoj môžem sa spýtať nejaké otázky ohľadom štúdia?
@simonecka008 mozem blizsie info? Dakujem VS mám zvazujem len dps
@maria12334 Zdravim, uvazuji take o teto škole v Dubnici, prosím pěkně mohu vědět nějaké informace o náročnosti externího studia? Klidně do zprávy. Moc děkuji
Ahoj, prosim Vas studuje niekto alebo sa chysta studovat socialnu pracu externe v Michalovciach alebo Spiskej Novej Vsi? Potrebovala by som informacie. Dakujem 🙂
@vlasta7676 ahoj prihlásila si sa ? A na aký odbor ?
@diablikovci Ahoj, ano prihlasila som sa do Michaloviec - socialna praca.
@vlasta7676 Jaj super. Ja premýšľam ale už MGr. - odbor manažment.. Buď Sečovce alebo SNV .. Len neviem ako to zvládnem lebo ja v robote nemôžem mať áno mobil pri sebe, že ako zapnem online prednášky :(
@diablikovci A nemáš nejaké info o sociálnej práci v SNV? Patrí pod Michalovce? Sú tam rovnakí profesori ako v Michalovciach?
@vlasta7676 nie nemám..
@diablikovci Ďakujem a prajem pekný deň.😀
🤣 Ja som mala s paneuropou problem, ze na mna pozerali poza prsty ze vysoka skola, a to je najvacsia a najstarsia na slovensku. Ale toto, toto je teda ine kafe 🤣