Ahojte, chcela by som sa anketovo spytat, ako pravdivo vychadza cinsky kalendar pocatia tu na MK 😉
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
prosim, odpovedajte iba ano/nie pripadne ak mate viac deti tak 1x ano a 1x nie/2x ano/2x nie a podobne, a ak tu ta odpoved uz je, tak prosim nepridavajte dalsiu ale hlasujte za uz uvedenu 😉
dakujem a tesim sa na statistiku 😵
2x ano
vyslo na obe deti.
nevyslo..
ANO
nie/nie
ano/nie
ano 🙂
nie
nie
nie
2x ano
Ked som to ratala podla lunarnych rokov tak to vyšlo.A nielen mne, ale aj znamym to vychadza,ked je to vyratane podla tych lunarnych rokov..Castokrat to ludia totiž rataju na kaledarne roky a potom to nevychadza.Ratala som to asi 12 ludom a jedine moj manžel nevyšliel podla toho kaledara. 😀
ano vyslo
aj mojej kamaratke, sesternici a aj inym znamym koho poznam, tak asi na tom ozaj nieco bude.. 😵
áno vyšlo
ani pri jednom nie 😀
Je to moje prve dieta a vyslo že bude chlapec.Do 8 mesiaca tehotenstva mi nedokazali zistit co to bude,ale ja som podvedome citila že je to chlap a kupovala modre vecicky.Verilasom cinskemu kal. a vyslo to🙂
absolutne nie 😀
áno 🙂
nie, nie, ano
kaja73, co to znamena pocitat podla lunarnych rokov?
mne ani raz 🙂
áno/nie
Áno vyšlo 2x 🙂 🙂 🙂
Nie, nevyslo - mali sme v nasej teme tabulku pre vsetky tehulky, co vychadza podla cinskeho a potom skutocnost, a bolo to tusim tak 50/50. Mne podla cinskeho, krvi, aj vsetkych priznakov vychadzal chalan. a mame doma modrooku bambulku 😵 😵 😵
čavte mamičky mne to vyšlo 2krat teraz cakame 3babo.
ano/nie
ani mne nevislo a to uz mam styri detičky..🙂
nie🙂
nevyšlo 😉