Výsledok antigénového testu v anglickom jazyku

25. mar 2021

Prosím vás, kto sa objednával cez korona.gov, že mu prišiel dátum, čas v sms? Ako chodí výsledok? Posielajú na mobil? A v akom jazyku? Potrebujem v anj. Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
25. mar 2021

Výsledok chodí SMS a mailom, iba v slovenčine, ale na každom mieste ti vystavia aj papierové potvrdenie ak potrebuješ, na odberom mieste kde chodím ja sú tie papierové trojjazyčné (slovenčina, angličtina, nemčina), ale neviem či je to samozrejmosť všade

patka_673
25. mar 2021

ako kde, viem, ze niekde davaju normalne papierove, ze musis pockat...my chodime na take kde posielaju smsku a mail ale je to len v slovencine ale mozno ked sa spytas pri odbere tak budu vediet vyhoviet...

autor
25. mar 2021

@viestta
@lindous ale to chodíte na počkanie,či sa registrujete?

autor
25. mar 2021

Lebo z tohto mi vyšlo,že nie

lindous
25. mar 2021

Registrujem sa vždy do predu, takže mi príde čas, na ktorý prídem, len ma otestujú a idem preč, výsledok mi príde SMS a do mailu, ale keby som potrebovala papierové potvrdenie, tak si tam môžem počkať aj na to, vždy sa ma na to spýtajú 😊

autor
25. mar 2021

@lindous a nevieš či aj v anj?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
25. mar 2021

Na našom odberom mieste dávajú všetkým trojjazyčné potvrdenie automaticky, bohužiaľ naozaj neviem ako je to inde...

A k tomu scrernu zo stánky korona.gov čo si dala, tak to sa týka zrejme PCR, na ktoré ťa objednajú, iba ak máš príznaky alebo si bola v kontakte s pozitívnym, ak ho potrebuješ pre vlastné účely, musíš si ho zaplatiť. Na antigén môže ísť ktokoľvek, kedykoľvek 😊

autor
25. mar 2021

@lindous tak ďakujem. Stačí mi antigen, tak dúfam, že nebude problém v anj. Tam kde chodím ho dávajú, len prvý krát idem cez korona inde, tak dúfam

autor
26. mar 2021

Takže dali mi potvrdenie v anj, akurát ma sprdli, že som si ho nepriniesla so sebou, vytlačené. Že mi posledný krát tlačia. Mladé sople tam boli, dajake praktikantky. Ach tá naša SR. Keď už chodí sms/mail v slovenčine, nevedia hneď pod to hodiť anj?

erikahudackova
4. jún 2021

Dobry den a neviete mi poradit kde najdem to potvrdwnie?