Ako ste spokojne s vysledkami volieb do EU?
Predpokladate zmenu kurzu v EU alebo +- rovnaky smer?
Ako si myslite, ze nas to ovplyvni?
@tundra zbytocna diskusia do ktorej si zbytocne prispela… mas ty ale logiku😂
Moju logiku neries,preco si anonym?
Len sa tu v politickych temach ludia osocuju.
Hrdina/ka za plastikom anonymity🥴
@tundra aj ty si anonym, nemáš na profile meno ani fotku. Tak isto ani ja, ani polka ľudí tu, je úplne bezpredmetné riešiť, či tu dá niekto príspevok ako anonym alebo pod vymysleným nickom bez fotky, je to to isté😀
@mikasa_ackerman ciastocne suhlasim,vela ludi z komunity sa tu pozna z prispevkov,ale mas pravdu😉
@tundra ja ta osocujem? Pytam sa len, ked mas problem s temou tak ani nereaguj. Nie je to povinne predsa
Za mňa tiež zbytočná téma. Dookola omieľané kecy, kto je lepší a prečo. Všetci sme dospelí, svojprávni. Je mi šumafuk, z akých pohnútok si volila toho, či onoho. Môj názor to nijako neovplyvní.
Nie,nie ty,ja som vraj teba urazil...ak to tak vyznelo,ospravedlnujem sa.Mne ani tak nevadi tema,ako ta naloz medzi diskutujucimi.
Ospravedlnujem sa,prajem uspesny start do noveho tyzdna😁
Ja som vcelku spokojná.
Mrzí ma však Blahove prvé miesto v Smere a ak toľko hlasov pre.Republiku. Mohlo to byť aj horšie.
Za Slovensko otrasný výsledok, ale teším sa za ostatné európske krajiny ako Francúzsko alebo Belgicko. Je fajn, že sa ľudia prebúdzajú.
Som spokojná, že nevyhral smer , ale sklamaná, ze smer a republika mali toľko hlasov.
Mohlo to byt aj horsie. Vzhladom na situaciu na Slovensku. Smer bolo jasne, ze bude mat slusny vysledok. Uspech Republiky ma sklamal, myslela som, ze uz jej hlasy zhltol smer. Ale vo vseobecnosti toto boli jedny z lepsich volieb za posledne obdobie.
Som rada, že nevyhral Smer,aj keď to bolo teda dosť tesné, prekvapilo ma, že Rebublika mala až 12 %🤭. Žiaľ, ako to je, tak to je. Ja až tak spokojná nie som, ani s touto vládou, a ani s výsledkom týchto volieb, no neostáva mi nič iné, len výsledok rešpektovať. Dúfam, že sa ľudia časom prebudia. A čo sa týka zmien...hm...Republika, Smer a ich názory...no uvidíme kam nás dostanú.
Považujem slovensky výsledok za absolútne desivý, ale desivé už boli aj výsledky volieb, čiže desivý ale nie prekvapivý.
Katastrofa, dostali sa tam ľudia čo budú radi že sú pri koryte a odkyvu všetko a doma budú tvrdiť ako sú opatrenia na zníženie životnej úrovne potrebné/dostali to príkazom a niiic sa nedalo spraviť. Nech je Sulik aký je čo sa týka zahraničnej politiky hájil záujmy Slovenska a je veľká škoda že sa tam nedostal.
Je uplne jedno, kto tam je...Ak si myslis,ze niekomu zalezi na pracujucich ludoch,tak sa velmi mylis.Uplne zbytocna diskusia,uz x-ta v priebehu kratkej doby...