Ahojte dnes som si prečítala článok o skajkách alebo kolieskových lyží SKIKE. Je to vraj novinka na Slovensku, spojenie inline-ov, lyží, bežiek a nordic walkingu.
Celkom sa mi to ako alternatíva outdoorového športu na chudnutie v lete páči.
Máte s nimi niekto skúsenosť?
Ďakujem
@elenkataki1 Tiez mam pocit ze hladanim novych aktivit naozaj zacnem nieco robit🙂). Bicykel ma nebavi, behat tiez nie, tak snad nieco taketo🙂. Googlil som to a zistil som ze tie SKIKE sa daju aj pozicat a vyskusat, maju testovacky aj v ZA aj v BA tak to asi vyskusam, videl som uz par zaujimavych clankov a vyzera to byt zaberak na cele telo. Ma s tym niekto uz osobnu skusenost? 🙂
kamarátka tuším niečo také kúpila synovi, pochvaľuje si. tiež som o tom rozmýšľala, ale cena ma odradila. boli sme to pozrieť v jednom obchode na ivánskej ceste tu v ba. aj som si vyskúšala po predajni, ale napokon asi do toho pôjdem, mali sme to teraz týždeň požičané a je to chytľavé. a moja motivácia vyzerať v plavkách v lete normálne a nejako sa nenatrápiť je obrovská. kamoška na korčuliach nevedela ani ťuk predtým, ale toto je stabilnejšie... 😀
@janka_adamka ako je to pri týchto lyžiach s brzdením? Videla som raz v Tatrách na tom trénovali a vyzeralo to ako dobrá makačka, ale stále mi vŕta hlavou to brzdenie :O
tak už je to aj na Slovensku?- super, ja som to skúšala v Prahe u sesternice..je to super, odporúčam..kde sa to dá kúpiť?-ak len na eshope tak to ne, chcem si to ísť normálne vyskúšať