Vyskúšali ste tantrickú masáž pre ženy?

2. jún 2023

Ahojte ženy, máte skúsenosť s touto masážou? Ja by som to rada vyskúšala, ale hanbím sa, že čo a ako.

tosomja
2. jún 2023

Ja sa hanbím aj na klasickú masáž, nie to ešte tantru 🤣

autor
2. jún 2023

@tosomja 😅 Ale vraj to je veľmi dobré. A hlavne pre ženy. Toto nie je akože sex, ale že to je liečivá masáž panvy. Ja som si to vždy predstavovala, že je to len pre mužov a so sexom. A vraj nie. Gynekológ vyšetrí ženu vnútorne a toto je uvoľňujúca masáž. Prepáč, neviem to tak dobre vysvetliť. 😁

autor
2. jún 2023
autor
2. jún 2023

@tosomja Všimni si, že on sa jej nedotýka genitálii, proste paráda. Vyzerá to tak, že chytí jej brucho a má orgazmus asi. 😅

lauriik
2. jún 2023

Moja kamoska bola a vraj sa jej dotykali genitalii. Tak zalezi asi ako kde 🤷🏼‍♀️ Oni to mali ako parovu masaz.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. jún 2023

@lauriik Ja by som chcela niečo ako v tom videu 🙂 Asi takého lektora na Slovensku ani nenájdem.
Pri párovej masáži by som sa neuvoľnila asi. Sledovala by som skôr partnera ako seba. 🤪

autor
2. jún 2023

@mamula20 Áno, aj ja mám takéto predstavy. V tom videu vyzerá to inak a veľmi lákavo. 😄

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wayway
2. jún 2023

@lauriik Toto ma zaujima… bola som s muzom na provej masazi a tie baby div ze nam nesli do rozkroku. Uplne na koniec stehna. Mali sme zaplatenu normalnu masaz. To nam akoze chceli naznacit, ake extra sluzby ponukaju? Neprislo mi to vobec vhodne, aj sme sa o tom s muzom bavili, ze to bolo divne. Nic mi s muzom nespravili, kontrolovala som😂.

medima
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkabeuty
30. apr 2024

Aktivujú sa čakry a je to podobné z reiki ideš so energie v tele