Dobry den, skusili ste niekto regresnu terapiu alebo hypnozu? Funguje to, pomohlo vam to vyriesit to, co ste potrebovali? Zvazujem, ze to skusim, viem o jednej pani, ktora sa tym zaobera, ale robi to iba online a toto sa mi nejak nezda. Dakujem
taktiež mám dobrú skúsenosť s liečbou pomocou hypnózy, ale u psychologa...
istu formu regresnej terapie ano, ale ohladne prenatalneho obdobia zrejme nebolo nic extremne na riesenie. veci po narodeni, ktore boli tazke , sa objavia samy pocas ktorejkolvek terapie, ci EDMR, ci kongitivno behavioralna, ci transformačná systémová.....
ak, tak jedine u certifikovaného psychologa (resp.psychoterapeuta) alebo psychiatra. nikdy nie u šarlatánov , mentorov, poradcov typu Katarina Ru..alebo im podobných. mozu seriozne uskodit taketo terapie na kolene.
@jankafresova Dakujem, nieco podobne potrebujem riesit aj ja
@zuzinabila Dakujem, budem hladat
nzč, držím palce - trvá to dlho a niektorí terapueti sú aj nanič a treba občas zmeniť, ale nevzdávať sa, stojí to za to ❤️
@jankafresova Nemas kontakt na niekoho dobreho prosim?
ja by som isla na takyto typ terapie jedine k Max Kasparu. osobnu skusenost nemam, ale pohybujem sa v odbore..
Odkiaľ si?
Bola som na regresnej niekolkokrat a na niektore problemy je to super terapia, ja som sa tak zbavila napriklad uzkosti.
Ja na hyonoze ale s banalnym problémom, sedenie bolo osobne a žiadne online, jedno sedenie stačilo, problém bol vyriešený.
@saraxyz BA
Bola som na hypnoterapii..mne osobne to pomohlo