Výskum pre ženy 30 - 50 rokov - Genderová identita a vzťahy

shamanka
8. feb 2021

Potrebujem získať čo najviac účastníkov do môjho výskumu a tak sa na Vás obraciam s prosbou o pomoc. Detaily sú ďalej.

🌺Dobrý deň, milé ženy,
venujte prosím cca 20 minút svojho času tomuto výskumu v rámci magisterskej vedeckej práci na Fakulte Psychológií Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre:
„Genderová identita a intímne vzťahy u žien v období strednej dospelosti (30-50 rokov)“.
Tri dotazníky, použité na ciele výskumu, dajú komplexný obraz kvality vašich partnerských vzťahov a sebapoňatia v rámci genderovej roly. Niektoré otázky sa týkajú sexuálnej spokojnosti, ale sú delikátne položené a nepotrebujú detaily. Vaša anonymita je takisto zaručená.

POZOR! Keby ste sa chceli dozvedieť svoje osobné výsledky, iba pridajte email na konci. Nič viac.

Prečo táto téma? V psychológii sa venujem oblasti genderových vzťahov a ako žena osobne sa snažím ponoriť sa do tejto témy, aby som zlepšila svoj terajší vzťah a budovala v ňom šťastie a porozumenie. Odporúčam to aj vám.
Preto budem vďačná za vašu účasť na tomto výskume, štatistické výsledky ktorého použijem na upozornenie verejnosti na túto tému a jej dôležitosť v modernej spoločnosti.

Ďakujem za váš čas a záujem. A ďakujem za zdieľanie medzi vašimi kamarátkami ❤
Svetlana Groiss.

Spustiť dotazník on-line (odkaz): 👇
https://www.survio.com/survey/d/I8A9C3A6Q6B4E9N5N

anjelicek26
8. feb 2021

Toto medzi detmi vyklikat nestihnem, je toho nejako moc.

19mmm71
8. feb 2021

rada robim taketo vyskumy no toto je pre mna sialene dlhe....

shamanka
autor
8. feb 2021

@19mmm71 @anjelicek26 Rozumiem, toto potrebuje asi 15 minut aj tak ďakujem za pozornosť k téme 🙂

h2
8. feb 2021

@shamanka Odporúčam opraviť v hneď druhej otázke najvyššie dosiahnuté vzdelanie: "vysokoškolské - magisterský titul" na "vysokoškolské 2. stupňa". Čo my, chudáci, inžinieri? 😁

anjelicek26
8. feb 2021

@shamanka ak chces klikacku tak 15 minut, ak sa nad tym ma clovek aj zamysliet... tak viac... toto ti nebude mat nervy nikto vypisovat, skratila by som to aspon o tretinu. Ked nedostanes dostatok relevantnych odpovedi alebo ti s nudy 40 v podstate rovnakych otazok vsetci odklikaju "nieco v strede, aby sa dostali na druhu stranu" tak to ma vypovednu hodnotu nula.

shamanka
autor
8. feb 2021

@anjelicek26 To sú psychologické dotazníky pre školu, ktoré nemám právo meniť 😉 A verím, že kto chce dostať pravdivé výsledky a interpretáciu, najde si čas a vyplní to...

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkaferko
8. feb 2021

Hotovo 💪

pininka1
8. feb 2021

Uff, dalo to zabrat, ale super vyskum, podporujem

babydesire
9. feb 2021

V otazke cislo 5 mi chyba Som na MD/RD

babydesire
9. feb 2021

V druhej casti som na niektore otazky reagovala podla sucasnehovpartnera,nakolko je absolutny rozdiel vtom ako sa citim teraz a ako to somnou bolo prednim

babydesire
9. feb 2021

Jooj vela otazok a vela rovnakych hlavne v tretej casti,na niektore somvrragovat nevedela ale preskocit otazku ci dat "neviem" tam nebolo tsk som nejako klikla 🤔

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz