Uz mi dnes praskli nervy! Co s neustale vyskakujucou kosticou z podprdy? Uz som jej zasila dierku, ale prerazila si novu....poradte nieco cim sa nedostane von a nebude neprijemne tlacit....dakujem
Hmm...ked ju vyberiem uz strati svoj tvar...a nestala 5 korun...
Tento problém nemá riešenie....aj mne to išlo dosť dlho na nervy a jediné, čo pomôže, je kúpiť si novú. Nepovedala by som, že ide o kvalitu ... skôr o šťastie - na niektorých sa to neurobí vôbec (aj keď sú za pár eur) a na niektorých hneď (bez ohľadu na cenu). 😒 A určite by som kosticu nevyberala von ... úplne ju to zdeformuje a bude dobrá akurát do koša.
ja si odvtedy s kosticou nekupujem,...
Mne sa to už asi 15 rokov nestalo, ale naozaj keď kostica vylezie a prederaví ten tunel, kde je uložená, tak už bude vyliezať aj keď ju zašiješ. Neviem, či sa odvtedy zmenili materiály a technológie, ale fakt už sa mi to nestalo. Ani na lacných modeloch.
Inak treba si dobre vybrať veľkosť, to je celkom umenie a problém môže byť aj v tom.
podprdy bez kostíc si môžu dovoliť len šťastlivé ženy s pevnými prsiami .... ostatné si to dovoliť nemôžu (teda, ak im záleží na tom, aby sa im pod tričkom nečrtali vyťahance (pravda bolí.... ale niekomu je to možno fuk) 🙂
treba kupovať z umelými kosticami
umele kostice,alebo odrez z tej kusok a zasi
@jujlucka spomenula som si, ze som videla v katalogu blancheporte, take nadstavce na kostice, nasla som ich aj na nete, tu su http://www.blancheporte.sk/chranice-na-kostice-... ale ci to aj funguje, to netusim...
Bud presijes ten tunel na kosticu hrubsou latkou alebo vyhodis
ja jsem si koupila sportovni podprsenky - na kazdodenni noseni a pri tehotenstvi. A problem byl vyresen! 😉
@zivika tak lacnejsie je kupit novu,pripadne kosticu vybrat,ci odstrihnut
@anatalia77 pisala som autorke, ktora ziadala o radu, ze existuje aj taketo riesenie...pre mna by riesenie za 6,99 bolo urcite lacnejsie ako kupa novej podprsenky... a co sa tyka vybratia kostice, neviem, ci si to niekedy skusila, ale ked ju vyberies, podprsenka strati tvar a nedrzi prsia tak, ako ma a mozes ju vyhodit...
Je to tak...bolo by to lacnejsie, ako kupovat novu...ak si kupujete kvalitnu podprdu, iste nestoji par eur...a to ma dost zarazilo, ze sa to stalo pri kvalitnej podprde....skusim skratit tu kosticu, uvidm, ako sa to bude chovat....zahodit by som ju nerada, este nie je tak stara
@jujlucka vyber ju von,alebo si kup kvalitnu podprsenku,.... 🙂