Výška a váha čivavy

lalia333
23. júl 2017

Dobrý deň viete mi niekto poradit ze civava aka bude dlhá a vysoka ktora bude mat do 2kil?

denisa098
23. júl 2017

To kolko bude vazit v skutocnosti v dospelosti zistis az ked bude mat cca 8 mesiacov.Nech papa,ked je mala.Predajcovia radi tvrdia,ze psik bude mat do dvoch kg.Aj nam tvrdili,nastastie ma 3 a pol a je stastny a zdravy psik.Neries kolko bude mat o rok.Taky malicky podvyziveny psici su aj chorlavy,maju problemy s bruskom a pod. Ps. Aj trojkilovy psik je malicky.

lalia333
autor
23. júl 2017

Ďakujem pekne za odpoveď uvidim moja koľko bude mat tak radsej dat menej papaj a viac krat za den aby bruško nebolelo

denisa098
23. júl 2017

Steniatko ma papat vviacnkrat denne a porcie sa rozdeluju.Pripadne sa opytaj veterinara.Urcite nemoze byt hladny... nam predali steniatko,ze bude mat vahu do 2kg. Dostala som na narodeniny.Ked ho muz priniesol,ani nevedel ake steniatko stare priniesol lebo mu ho rychlo dala a on nevedel.Nelka mala sotva 5 tyzdnov,nevedela papat,nevedela poriadne chodit,tarbavo sa ucila,brusko plne skrkaviek.Keby sme nesli k veterinarovi do dvoch dni by zomrela.Este som ju piplala na psom mlieku.Steniatkam sa rozmacaju granulky vo vode alebo psom mlieku.Kravske sa nesmie podavat.Maloktore steniatko ho vie stravit.A ak si si priieska domov steniatko,je vhodne ist k veterinarovi na odcervenie ockovanie atd.On ti aj priblizne povie ake bude velke a ako casto davat papat.

wolfin
24. júl 2017

davaj jej tak, aby nebola vychudnuta, to znamena, ze v navode na granuliach je orientacne mnozstvo, ktore sa nastavi podla toho, ci psik chudne - pridas, alebo priberie - uberies. aku bude mat vahu v dospelosti - pokial nie je s pp, tazko povedat, moze mat aj 4kg... ako bolo pisane, urco chod k vetovi