Stalo sa, ze sa nam pokazil stary dobry Eta vysavac. Prave mam v rukach letak z Lidlu, tam je vysavac za 79,99. Mate niekto skusenost? Alebo by ste odporucili nieco ine?
@sissy27
pozerala som aj ine vysavace, hladala som podla recenzii od uzivatelov. napr. karcher hodnotia ako velmi dobry, ale tam je cena neskutocna 😨
ten z lidlu je skutocne lacny a ako vravis, spotrebne veci z lidlu su celkom fajn a za dobru cenu. nepoznam ale nikoho, kto ma tento vysavac
@pasteleria ja by som sla cestou, na aku plochu vysavania ten vysavac potrebujem. ak sa jedna o 1,2 izbak, zrejme bude postacovat, ale ak sa chystas vysavat 3 izbak, pripadne dom, alebo obch. prevadzku, tam by som volila osvedcenu znacku. AEG, MIELE, DAYSON, alebo z tych lacnejsich ELEKTROLUX... posledne spomenuty mame aj my, na 1 izbak nam bohate stacil, avsak na 3 izbak by som volila napr. s predlzenym kablom, aby som nemusela furt menit zasuvky pocas vysavania. cize uz sa neviem dockat, kedy sa nam tento rozsype. co sa tyka kvality z lidla, neviem, ale dolezity je vykon sania a hlucnost. vcera som napr. bola vracat dvojo detskych topanok, co sa poodlepovali podrazky do dvoch mesiacov od kupy. neviem ako su na tom s elektronikou.
@pasteleria my mame elektrolux so znizenou hlucnostou, kedze u mna je najvacsi problem pri vysavani ten priserny zvuk ... sme s nim spokojni, ma hepa filter a je sackovy kedeze som mala zlu skusenost s bezsackovym conceptom. myslim ze stal nejako v tejto cenovej kategorii, urcite by som za tu cenu nekupila vysavac z lidla pokial to nie je nieco extra speci ... ale ja celkovo lidl nemusim, aj teraz stahuju nejaky detsky bicyklik kvoli bezpecnosti
neviem aké máš požiadavky a ani aký vysávač čo sa týka parametrov bude v lidli, ale tak v tej cene do cca 100€ by nemal byť problém nájsť ani nejaký klasickej značky vo výpredaji na internete.
veľakrát býva zľava j 50 percent lebo začínajú vyrábať nový model.
teda ja mi som si ešte dnes pozrela určite aj nejaké recenzie aj napríklad na heureke a aj tam vyhľadala v akej cenovej hladine sa daný vysávač predáva.
a ešte ma napadla ako nevýhoda "náhradné diely" . či už od sáčkov, cez filtre až po nejakú drobnosť ked sa ti zlomí alebo ti odíde.
na značke ktorá sa bežne predáva by si ten diel zohnala možno za 5€ a vysávač by nadalej fungoval, na taký možno nezoženieš a budeš musieť kupovať nový vysávač.
takže ja by som išla skôr do staršieho modelu vo výpredaji od overenej značky.
@dada1212
no to mas pravdu...tie sacky sa vraj daju zohnat len cez internet, takze som sa uz asi rozhodla a teda, ze si ho nekupim, budem hladat dalej. a na tie vypredaje mi das nejaky link, pls?
my kupujeme takmer všetko z lidlu naradie apd. aj ten vysavač mame a manžel je max. spokojny zo všetkym..
@pasteleria všeobecne spotrebné veci z lidlu nie sú zlé, máš na ne normálnu 2ročnú záruku a pokiaľ viem, nerobia problémy s vrátením peňazí, takže ak ti vyhovujú parametre aj cena, nevidela by som problém.... ale určite by som si pozrela ponuku aj inde, napr. hej.sk, alza.sk, možno aj nay alebo tpd...