Vysávač z Lídlu

pasteleria
29. jún 2013

Stalo sa, ze sa nam pokazil stary dobry Eta vysavac. Prave mam v rukach letak z Lidlu, tam je vysavac za 79,99. Mate niekto skusenost? Alebo by ste odporucili nieco ine?

sissy27
29. jún 2013

@pasteleria všeobecne spotrebné veci z lidlu nie sú zlé, máš na ne normálnu 2ročnú záruku a pokiaľ viem, nerobia problémy s vrátením peňazí, takže ak ti vyhovujú parametre aj cena, nevidela by som problém.... ale určite by som si pozrela ponuku aj inde, napr. hej.sk, alza.sk, možno aj nay alebo tpd...

pasteleria
autor
30. jún 2013

@sissy27
pozerala som aj ine vysavace, hladala som podla recenzii od uzivatelov. napr. karcher hodnotia ako velmi dobry, ale tam je cena neskutocna 😨
ten z lidlu je skutocne lacny a ako vravis, spotrebne veci z lidlu su celkom fajn a za dobru cenu. nepoznam ale nikoho, kto ma tento vysavac

maca_p
30. jún 2013

@pasteleria ja by som sla cestou, na aku plochu vysavania ten vysavac potrebujem. ak sa jedna o 1,2 izbak, zrejme bude postacovat, ale ak sa chystas vysavat 3 izbak, pripadne dom, alebo obch. prevadzku, tam by som volila osvedcenu znacku. AEG, MIELE, DAYSON, alebo z tych lacnejsich ELEKTROLUX... posledne spomenuty mame aj my, na 1 izbak nam bohate stacil, avsak na 3 izbak by som volila napr. s predlzenym kablom, aby som nemusela furt menit zasuvky pocas vysavania. cize uz sa neviem dockat, kedy sa nam tento rozsype. co sa tyka kvality z lidla, neviem, ale dolezity je vykon sania a hlucnost. vcera som napr. bola vracat dvojo detskych topanok, co sa poodlepovali podrazky do dvoch mesiacov od kupy. neviem ako su na tom s elektronikou.

kvetinka211
30. jún 2013

@pasteleria my mame elektrolux so znizenou hlucnostou, kedze u mna je najvacsi problem pri vysavani ten priserny zvuk ... sme s nim spokojni, ma hepa filter a je sackovy kedeze som mala zlu skusenost s bezsackovym conceptom. myslim ze stal nejako v tejto cenovej kategorii, urcite by som za tu cenu nekupila vysavac z lidla pokial to nie je nieco extra speci ... ale ja celkovo lidl nemusim, aj teraz stahuju nejaky detsky bicyklik kvoli bezpecnosti

dada1212
30. jún 2013

neviem aké máš požiadavky a ani aký vysávač čo sa týka parametrov bude v lidli, ale tak v tej cene do cca 100€ by nemal byť problém nájsť ani nejaký klasickej značky vo výpredaji na internete.
veľakrát býva zľava j 50 percent lebo začínajú vyrábať nový model.
teda ja mi som si ešte dnes pozrela určite aj nejaké recenzie aj napríklad na heureke a aj tam vyhľadala v akej cenovej hladine sa daný vysávač predáva.

dada1212
30. jún 2013

a ešte ma napadla ako nevýhoda "náhradné diely" . či už od sáčkov, cez filtre až po nejakú drobnosť ked sa ti zlomí alebo ti odíde.
na značke ktorá sa bežne predáva by si ten diel zohnala možno za 5€ a vysávač by nadalej fungoval, na taký možno nezoženieš a budeš musieť kupovať nový vysávač.
takže ja by som išla skôr do staršieho modelu vo výpredaji od overenej značky.

pasteleria
autor
1. júl 2013

@dada1212
no to mas pravdu...tie sacky sa vraj daju zohnat len cez internet, takze som sa uz asi rozhodla a teda, ze si ho nekupim, budem hladat dalej. a na tie vypredaje mi das nejaky link, pls?

martapir
14. okt 2013

my kupujeme takmer všetko z lidlu naradie apd. aj ten vysavač mame a manžel je max. spokojny zo všetkym..