Vysávač - prosím o tipy

pena33
27. jún 2017

Ahojte zienky,
chcela by som Vás poprosiť o tipy na dobry vysavac, s ktorym mate skusenosti. Menej hlucny, hlavne na podlahy, nie velmi tazky. Dakujem za tipy.

monicka79
27. jún 2017

Ahoj, mne vyhovuje Elektrolux 13m dlhý. Má predĺženú hadicu aj šnúru, nemusím prehadzovať z jednej zásuvky do druhej, ťahá tiež dobre, má aj takú gumičku okolo tela vysávača aby sa nepoobijali steny na nabytok, je to môj štvrtý a zatiaľ najlepší vysávač s ktorým mám skúsenosti 😂

deti95060810
27. jún 2017

tiež máme Elektrolux. spokojnosť....

semona
27. jún 2017

Ja odporucam vysávač Dirt Devil Ultima .Jedná sa o bezsackovy vysavac,co je super a tiez je tichý

rooskoliv
28. jún 2017

iRobot Roomba.... nemusis vysavat 😉

magmolatus
28. jún 2017

@pena33 Uprednosti nejaky ktory vysava do vody, je to úplne iné a prach ti nazad nesada do bytu/domu

butyha
28. jún 2017

@rooskoliv
Dovolim si nesuhlasit 🙂
Roomba je zberac prachu a vlasov - nie je to vysavac, ani omylom.
Dlhodobo to cudo mam doma, takze realne skusenosti (v case kupy najvyssi model, programovatelny, 2 majaky).
Je to super na pozberanie hromadiaceho sa prachu popri stenach, to bez debaty (2x za tyzden sa mi to samo spusti niekedy doobeda) - ale vysavanie to nenahradi (a to mam 90% hladku plochu). Cez vikend je nutne klasika vysavanie.

@pena33
Osobne mozem odporucit zn. Dyson, kvalitne materialy a spracovanie, funkcne velmi dobre navrhnute.
Dlhe roky pouzivam k uplnej spokojnosti, bezvreckovy, cyklonovy (neznizuje sa saci vykon - povysavane necistoty nie su v ceste prietoku vzduchu), umyvatelny filter pred motorom, vystupny HEPA filter....
Aktualnu ponuku sice detailne nepoznam, ale som si ista, ze tam nieco "pouzitelne" bude 🙂 A samozrejme nieco s kablom, ideal nejaky "Animal" model aj ked doma zvierata nemate.

bluray
28. jún 2017

ja používam robotický a vsetko mam ulozene tak aby nevynechal ani kusok podlahy, mam ho 9 rokov a klasické vysavanie to je len pre vás pracovitých 🙂

butyha
28. jún 2017

@bluray Mozno by si zmenil nazor, keby si skusil po tom robotickom normalne povysavat aj nejakym klasickym so slusnym vykonom 😎
Teda aspon ja osobne by som sa do kategorie "pracovity" nejak extra nenominovala 🙂

bluray
28. jún 2017

@butyha - vyskusal som a porovnaval vela a viem že vačší výkon neznamená lepší výsledok, preto si to užívam 🙂

butyha
28. jún 2017

@bluray Ok, kazdy podla seba 🙂

Moje skusenosti su zjavne ine - ta sranda Roomba nema jednoducho sancu nasat prach porovnatelne s klasika vysavacom, specialne ak zoberieme do uvahy aj nejaky ten koberec.
Cisto z principu fungovania - metlickou nadvihnem smietku a dufam, ze ten srandovny saci vykon, ktory "vdaka" bateriam a rozmerom mam, ju nejak zoberie 😎
A kedze teda s tym sacim vykonom tomu moc nedam, aspon poriadne "ohoblujem" okraje kobercov (prechod medzi podlahou a kobercom) - a mame "povysavane" 😅