Ahojte zienky,
chcela by som Vás poprosiť o tipy na dobry vysavac, s ktorym mate skusenosti. Menej hlucny, hlavne na podlahy, nie velmi tazky. Dakujem za tipy.
tiež máme Elektrolux. spokojnosť....
Ja odporucam vysávač Dirt Devil Ultima .Jedná sa o bezsackovy vysavac,co je super a tiez je tichý
iRobot Roomba.... nemusis vysavat 😉
@pena33 Uprednosti nejaky ktory vysava do vody, je to úplne iné a prach ti nazad nesada do bytu/domu
@rooskoliv
Dovolim si nesuhlasit 🙂
Roomba je zberac prachu a vlasov - nie je to vysavac, ani omylom.
Dlhodobo to cudo mam doma, takze realne skusenosti (v case kupy najvyssi model, programovatelny, 2 majaky).
Je to super na pozberanie hromadiaceho sa prachu popri stenach, to bez debaty (2x za tyzden sa mi to samo spusti niekedy doobeda) - ale vysavanie to nenahradi (a to mam 90% hladku plochu). Cez vikend je nutne klasika vysavanie.
@pena33
Osobne mozem odporucit zn. Dyson, kvalitne materialy a spracovanie, funkcne velmi dobre navrhnute.
Dlhe roky pouzivam k uplnej spokojnosti, bezvreckovy, cyklonovy (neznizuje sa saci vykon - povysavane necistoty nie su v ceste prietoku vzduchu), umyvatelny filter pred motorom, vystupny HEPA filter....
Aktualnu ponuku sice detailne nepoznam, ale som si ista, ze tam nieco "pouzitelne" bude 🙂 A samozrejme nieco s kablom, ideal nejaky "Animal" model aj ked doma zvierata nemate.
ja používam robotický a vsetko mam ulozene tak aby nevynechal ani kusok podlahy, mam ho 9 rokov a klasické vysavanie to je len pre vás pracovitých 🙂
@bluray Ok, kazdy podla seba 🙂
Moje skusenosti su zjavne ine - ta sranda Roomba nema jednoducho sancu nasat prach porovnatelne s klasika vysavacom, specialne ak zoberieme do uvahy aj nejaky ten koberec.
Cisto z principu fungovania - metlickou nadvihnem smietku a dufam, ze ten srandovny saci vykon, ktory "vdaka" bateriam a rozmerom mam, ju nejak zoberie 😎
A kedze teda s tym sacim vykonom tomu moc nedam, aspon poriadne "ohoblujem" okraje kobercov (prechod medzi podlahou a kobercom) - a mame "povysavane" 😅
Ahoj, mne vyhovuje Elektrolux 13m dlhý. Má predĺženú hadicu aj šnúru, nemusím prehadzovať z jednej zásuvky do druhej, ťahá tiež dobre, má aj takú gumičku okolo tela vysávača aby sa nepoobijali steny na nabytok, je to môj štvrtý a zatiaľ najlepší vysávač s ktorým mám skúsenosti 😂