Poznáte nejaký fakt dobrý šampón a kondicionér ktorý aspoň trochu vyrovná/skrotí nepoddajné vlasy?
Po vyžehlení mi vydržia rovné len chvíľu a hneď sa krútia :(
Šampón a kondicionér je na hlave len krátko, to vôbec nezaberá. Bud už spomínaná žehlička, alebo rotačný kulmofen. A samozrejme kvalitnú tepelnú ochranu na vlasy a na nepoddajne vlasy krém.
@sandra151 vyskúšala som tiež všeličo,šampón používam síce bio kvôli alergickej koži..ale striedam s uhladzujucim šampónom z DM Balea,vlasy sú mäkké a aj mierne vyrovná a ešte som našla super vec,niečo ako dočasný keratín,v obyc.drogerke,naniesť na umyté vlasy po prameňoch ako farbu,zabaliť na 20min aby bolo teplo,potom zmyť a vysušiť žehličkou,vydrží to cca 2 tyzdne
@denisa098 môžem sa spýtať aké mlieko používa sestra?
@sandra151 ja by som keratin praveze vylucila, vraj nieje dobry na vlasy, nici ich a poskoduje prirodzenu strukturu vlasu. ked si nadsena z vlasov ked ides od kadernicky, tak zajdi ku nej a zakup si u nej vyrobky ktore pouziva. 🙂 vacsina kaderniciek to ma k dispozicii.
Brazílsky keratin cocochoco síce je drahý ale výsledky sú skvele čo som zatiaľ pozerala ja si ho určite kúpim čoskoro :D 5 mesiacov sú vlasy pekne rovné jemne vyzerajú zdravo... nerozumiem prečo by keratin mal škodiť vlasom, keď je súčasť štruktúry toho vlasu 🙂 a sám vlas si ho vytvára. Keď tak sú škodlivé latky ktoré s tým keratinom do toho šampónu pridávajú. Sulfaty a parabeny ničia vlasy.
@tralalala13 a ten brazílsky kreatin neobsahuje sulfaty a parabeny?
ja som si dala brazilsky keraton cocochoco v piatok. mala som so strasne suche krepovite vlasy zničené sťahovaním čiernej faby. teraz si umývam vlasy bezsulfatovým šamponom.
pomohlo mi to výrazne, ale až taký zázrak to nie je.
@kubkovamama aky keratin mozes nazov?
@lucka227 nie je to keratín,iba ho obsahuje,je to taká hutná maska a môžeš aj nemusíš zazehlit,záleží od typu vlasov Joanna Keratin,je to lacné cca 5€,niekoho to odradí,ale mne to vyhovovalo a neobsahuje parabeny a silikony
@kubkovamama dakujem skusim 😊 a kdr to maju?
@lucka227 u nás je taká komunistická mini drogéria,v iných som to nevidela,pozri aj na nete značka Joanna,da sa to hocikde objednat
@kvecinka321 No nemôže ho obsahovať, lebo tieto sulfaty a parabeny práveže zmývajú keratin z vlasov... takze ten účinok by si odporoval... ak si ho raz aplikujes budeš musieť potom používať šampóny bez parabenov a sulfatov lebo by ho z vlasov zmyli 🙂
@tralalala13 no ja sa nešamponujem vlasy umývam len kondicionermi bez sulfatov a parabenov.. no nič asi vyskúšam.. z akej stránky budeš kupovať? Aby to nebol nejaký dáme lebo teraz sa všetko snažia oslabiť.. aby to bol originál asi z originálnej stránky.. To treba asi aj podľa dĺžky vlasov kupovať množstvo že? Mám dlhé vlasy skoro po driek.. nebudem ich mat potom spľasnute alebo pricapene? Ty aj poznáš niekoho osobne že si videla na vlastne oči výsledok?
@sandra151 to je iba šampón je aj maska aj sprej
@kvecinka321 ,,osobne” som videla videá na YouTube tam to baby skúšali aplikovat a potom hovorili o ich pocitoch z tých prípravkov, hej z oficiálnej stránky cocochoco to budem objednávať 🙂 tam je cela sada aj s čistiacim samponom pred keratinom a bezsulfatovym samponom po keratine no áno podľa dĺžky kupujem ja do tých 100cm mám takze si priplatím ale mám super obrázok kde vidieť koľko cm majú približne vlasy. Neviem či budú pricapene a mastné lebo mám kučeravé husté suché vlasy takze mastnoty sa nebojím ale robili si to aj baby s redsimi a rovnejších vlasami a vychvalovali ho dokonca jedna o tom napísala super blog kde to vyskúšala na celej rodine teda ženskom pokolení 😃 tak dúfajme že to bude mat účinok ako baby hovoria aj keď tu už niekto písal že zázrak to nie je, určite menej suché tie vlasy budú 😃
@kvecinka321 no používam ja, jej som ho dávala, L'Oréal ružové z dm len nejak zmizlo z obchodu, ale lepšie ísť do kaderníctva kúpiť kvalitné za 20 ale mlieko nie spray vydrží dlho.
@tralalala13 no zvažujem..😄 ja som začala najskôr nešamponovať a len trochu kondicioner a potom som natrafila na metódu “co-wash curly girls” na FB majú aj svoju stránku Slovensku baby.. je to perfektná Metoda pre kučeravé a vlnité vlasy len mne sa zlepšila kvalita vlasov mám ich jemne a nemám ich nejaké vysušené skôr by som ich chcela mat rovné tak špekulujem 😄
@sandra151 treba si kúpiť kvalitné mlieko na žehlenie a žehličku ktorá dá vyššiu teplotu, sestra má háro husté a veľmi kučeravé a na 210 sme to dali, ale bez mlieka nie, zničiš si vlasy.