Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

murinka
26. dec 2009

ahoj.ja som vyrobok herbalife na chudnutie neuzivala-uzivala ho moja mama-termocaj-cca 1OOOsk a naozaj fungoval,potlacala sa chut do jedla.no mamke to chudnutie dlho nevydrzalo pretoze ho otec omylom vyhodil 😅 ja som uzivala stavu z aloe vera na travenie-uuuuuzastna vec-4dcl-cca 1OOOsk

rokka
26. dec 2009

ahoj, aj moja kolegyňa držala diétu Herbalife, ale nikdy by som sa na to nedala. Vyhodila 6000 Sk za nejaké koktaily, ktoré pila namiesto jedenia a jedla iba na obed. To by schudla aj keby si dala pohár mlieka, teda keby jedla jeden krát za deň. A najlepšie bolo že schudla nejaké to kilo, tuším 3 kg a keď prestala tak v priebehu niekoľko týždňov bola tam kde predtým a ešte nabrala aj viac. Fakt blbosť! Darmo vyhodené prachy!!! Ak chceš takýmto spôsobom chudnúť kúp si proteínový prášok vo fit predajni za nejakých 500 Sk a máš to presne to isté, dodržuj to - ráno kokteil, obed normálne a večer kokteil a vytrela si Herbalifu kocúra🙂 Ale schudnúť sa dá aj rozumne...

maca793
26. dec 2009

to ešte existuje? 😲

editkaa
27. dec 2009

herbalife????absolvobvala som...des...schudla som niečo ale tie nekrestanske peniaze....mesačne som davala 4000sk...si viete predstaviť ako to šlo do penazi....
momentalne testujem tu novu vec alli.zatial pomaha schudla som 6kil za mesiac

jazminn
27. dec 2009

Ja som užívala koktail za 50 eur na mesiac a schudla som 4 kg, ktoré o mesiac boli naspäť.

amadora
27. dec 2009

ja som mala dobré skúsenosti, chcela som si ako predajca Herbalife privyrobiť (nezarobila som ani korunu 😀 ) a užívala som aj výrobky a krásne som schudla na váhu aj centimetre, všetci sa pýtali ako to robím. užívala som bunkovú výživu (tie koktaily čo spomínate), termočaj a guaranu (tá mi veľmi pomohla s energiou pri učení na maturitu). keby to nestojí toľko prachov tak si to určite zaobstarám aj teraz lebo mám problém schudnúť ako som pribrala cez tehu 😒 A ešte, Rokka, ten koktail sa pije len miesto raňajok,inak ješ normálne

bets
28. dec 2009

svokra chvilu s tym chudla. ale kedze to bolo dost penazi, tak si pozrela na akej baze su tie vyrobky a zistila, ze to, co jej potlaca chut do jedla (nechava nasyteny a plny zaludok) je vlastne vlaknina. tak si kupila vlakninu bezne predavanu v lekarni a malo to pre nu ten isty efekt. inak vlaknina je velmi fajn na precistenie a dobre fungovanie traviaceho systemu.

luka17
20. sep 2010

@amadora ahoj! Ja som sa dala na herbalife teraz , po 2 tehotenstvách som sa zdvojnásobila 🙂 a hľadám niekoho kto herbalife užíval a schudol bez jojo efektu. Keďže to stojí strašne veľa peňazí , rozmýšľam či robím dobre , že to kupujem , hoci musím povedať , že po mesiaci užívania mám dobré výsledky...

amadora
20. sep 2010

@luka17 akože vravím, ja som mala dobré výsledky, každý sa ma pýtal čo so sebou robím že som tak schudla, cm išli krásne dole a rýchlo 🙂

jazminn
20. sep 2010

ja som schudla, perfektne, bola som rada, ľahko to išlo, ale do roka som mala všetko naspäť + 50%, mala som plno energie, ráno som vstávala ako rybička, nič má nebolelo- no super som sa cítila.

cencula
17. dec 2010

baby ja som užívala herbalife, ale schudla schudla som len 4kg a stojí mi to na váhe, chcela by som pokračovať, ale je to dosť drahé.Môžete mi prosím vás poradiť ktorá vláknina sa vám osvedčila /podobná ako fiber/ a ktoré prečisťovadlo by ste mi odporučili /podobné ako aloe vera/ dakujem velmmi pekne. nechám si poradiť

jazminn
17. dec 2010

ja používam psýlium,

cencula
17. dec 2010

dakujem jazminn a ako to užívaš? ako to na teba pôsobí?

inffinity
7. jan 2011

Holky já Herbalife jím i s tím robím, kdybyste potřebovaly s něčím poradit klidně mi napište IP mám spousty zkušeností s různými výrobky..

macka01
22. mar 2011

@inffinity no mna by skôr zaujímala ta kozmetika na ošetrenie pleti než chudnutie,bola som na jednom ošetrení pleti a veľmi sa mi to páčilo.Chcela by som vedieť,či tie výsledky budú dlhodobé pri pravidelnom ošetrovaní pleti.Dievčatá,ktore používate masku,a ine napíšte ako ste či nie ste spokojné. 🙂

chuli33
23. mar 2011

@macka01 ja pouzivam kozmetiku nourifusioun od herbalife a som s nou velmi spokojna. krasne sa mi upravila plet 🙂 predtym som sa nemohla zbavit ciernych bodiek a teraz su prec 🙂

lenkauh
23. mar 2011

Aj ja ju pouzivam uz vyse roka(cistiace mlieko, tonikum, denny a nocny krem plus ocny krem), je super, mam peknu plet. A maska je naozaj zazracna🙂 Ked si natries jednu polovicu tvare a po posobeni ju porovnas s druhou je ten rozdiel normalne vidno! Odporucam 😉

inffinity
23. mar 2011

@macka01 jak píšou holky 🙂 maska je hotový zázrak, vyčistí plet do hloubky. mě se hodně upravila plet co se týká akné ještě před tím než jsme meli malou. Používám dodnes sadu nourifusion + masku. a taky peeling radiant C. Mému bratrovi se hodně zlepšila plet taky bojuje s akné je mu 20let a používá také masku a sadu nourifusion.

inffinity
6. apr 2011

Ahojte máme nové webovky 🙂 tak šup šup kuk 😉 www.gumik.cz

lubomir26
17. júl 2011

Herbalife produkty (aj kozmetika) za najnižšie ceny na trhu (Fromula 1 od 34.20€, odborné poradenstvo, a ďalších 1000+ produktov zdravej výživy a prírodnej liečby nájdete na stránkach www.bohatstvo-prirody.sk
Píšte, volajte, radi pomôžeme🙂

stanlyuhi
11. aug 2011

Ja mám tiež veľmi dobre vyskúšané produkty HL , môžem len a len odporučiť a rád Vám poradím, prípadne zašlem aj super recepty. čo sa týka ceny tak som si to spočítal a zistil som že stravovanie pomocou HL produktov koktail+vláknina+multivitamín+Thermojetics ma vyšiel denne na cca4 € ak nahradíte rňajky a večeru tak ste na tom oveľa lacnejší než klasika porovnaj si to koľko dáš na raňajky a večeru ( stredná bageta 0,3€, žemľa 0,37€, krajec chleba 0,22€, k tomu nejaká pomazánka, a nejaká zelenina spolu? 0,22+0,60+0,60 t.j. krajec chleba+20dkg pečenový syr+nejaká zelenina. spolu je to 1,42€ a to som nerozhadzoval klasika. večera za 3,-€ sa asi nedá spraviť takže porovnaj si to sám a ZISTÍŠ ŽE MÁM PRAVDU. ako na to rad poradím:
stanlyuhrin@gmail.sk

jazminn
11. aug 2011

@bubinko83 je to pravda že od H...schudnete, ale do roka, je všetko naspäť, mne sa to už stalo dvakrát. Ale samozrejme, čo povedia tí, ktorí sa tým živia...ale aj to, že každý má právo na svoj názor...

olika37
26. aug 2011

no milá Mirka,Zuzka Janka,Kvetka a spol...,začnem asi takto???čítate sa?!ja som si tieto písmenká prečítala 2x🙂 a musím sa zasmiať.Dnes mi volal tiež jeden pán s ponukou Herbalife...skrátim to .Napísali st,jesť 5 x denne,podotýkam ľahké,napr.ovocie-zeleninu,desiata jogurty,nejesť sladké,obed všeličo ale v upravenom množstve-hlavne s rozumom🙂 ?????,? nie sú toto základné pravidlá pri redukcii váhy?? Skúsili ste toto dodržiavať aj bez tej umeliny čo propaguje Herbalife?? skúste!zaručene ušetríte nejaké euráče, ktoré môžete prípadne investovať do osobného trénera v posilňovni,ktorý Vám navyše vypracuje aj,,redukčný program" s pitným režimom.Zaručene Vám bude venovať svoj čas a dohliadať na Vás nielen telefonicky. Chudnutie je predovšetkým o disciplíne,nie na čarovných produktoch a čajoch s rezňom a klobáskou v ruke🙂

mary575
17. sep 2011

Nedá mi nereagovat na túto tému..Nikdy som si nebola myslela,že raz budem potrebovat schudnút,ale po druhom tehotenstve sa proste na mna nalepili kilečká ☹ ..asi tak 10 kg som potrebovala zhodit.Takto pred rokom ma zastavil v meste sympatický pár z otázkou,či by som nechcela trochu schudnút.Otvárali kurz v našom meste z názvom skupinové chudnutie.Cielom tohto kurzu bolo naučit sa čo jeme a ako jeme a kolko ,hlavne zdravého aj nezdravého jedla,pitný režim,starostlivost o pokožku tela.Naučila som sa skutočne vela.Zo životným štýlom ako ráno neranajkovat a prvé jedlo je obed som sa velmi rýchlo rozlúčila.Namiesto toho mám každé ráno koktejl,doobeda 2/3 pitného režimu vypijem,obed sýty až na prasknutie,poobede zelenina a syry/45%-tné/ a nikdy nie som hladná a za 3 mesiace som dala dole 10cm z pásu,11cm z bokov a10 cm z hrudníka a pokračovala som dalej v Herbalife.Moja pokožka sa zmenila,po sprche som nepotrebovala krémovat pokožku tela,akné úplne vymizlo vdaka kozmetike Herbalife,upravilo sa mi trávenie a hlavne netrpím opuchmi noh a krčové žily sa mi minimalizovali 🙂 ......Ale toto všetko by som sama nezvládla a tiež by ma nezlákalo si prečítat o tom na nete a objednat,nikdy som na také formy reklamy neverila.Vdaka 12-týždnovému kurzu to bola zábavné a lahké.Stretávali sme sa raz týždenne cca na 1-2 hodiny,boli sme skupina asi 10 ludí roznych vekových aj váhových kategorií,čo bola istým sposobom motivácia do chudnutia.Už len naša pani R.,ktorá viedla kurzy bola živým príkladom,že sa to dá.Pred 15 rokmi trpela nadváhou,akné,psoriázou a neschopnostou otehotniet/teraz už má dve zdravé dcéry/...Teraz ,ked idem nakupovat do potravín,stačí mi pozriet do iného nákupného košíka a viem posúdit,ako sa dotyčná osoba stravuje 🙂 a kozmetika je skutočne špičková 😉 .Ak by mal niekto záujem sa stretnút s fantastickými ludmi a ste z okolia Nitra-N.Zámky-Vráble,napíšte sa mi do IP

zuzka711
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka711
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olika37
5. dec 2011

🙂 🙂 🙂 prečítajte si knihu Antonie Mačingovej - Zhubněte jednou pro vždy"................................žiadne Herbalife" , Lipoxaly,kvapky a ostatné umelé hovadiny nepomáhajú a keď , tak dočasne 🙂 keby tak fungovali, ako funguje ich reklamný ťah na ,,nešťastné smutné beznádejné" tučné ritky , tak nás ,,obéznych" ľudí nebehá toľko po svete. nič nie je zadarmo, ani tieto umelé hlúposti,ani drina v posilňovni či upravená zdravá strava..otázne je koľko? čoho?čo ? a na ako dlho chcete investovať 🙂 🙂 🙂

olika37
5. dec 2011

@rokka súhlasím s tebou.....my ,,niektoré" ženy stále nechceme prijať,že je to smutný reklamný ťah...páni moji,veď tých ľudí čo to propagujú ešte aj slušne zaplatíme🙂 no nie sme naozaj hlúpe?? treba zobať zrno a tiež schudnete, zaručene 😵 kto chce???predám za 100 eur 🙂 ............to som napísala ironicky

olika37
5. dec 2011

@editkaa no to by bolo zeleniny a ovocia 🙂 za 4000 sk..fúha dosť....alli ? no super,je lacnejší,dúfam,že pri ňom tiež chudneš s rezňom a klobáskou v ruke,pred telkou bez pohybu viečok, len aby sa neprestal vyrábať pre nejaké škodliviny čo obsahuje, lebo ti zaručene začnú nabiehať vyrážky a tukové vankúše...no verím, že si s tým alli spravila aspoň krôčik k zdravšiemu stravovaniu a zdravému pohybu, je to schodík " k chudnutiu na veky vekov...amen

marci2
31. jan 2012

Ahojte, chcem sa podeliť o svoju skúsenosť. Herbalife som brala pol roka, chcela som si poriešiť zdravotné problémy ako je slabšia imunita a chudokrvnosť. Neporiešila som nič. Môj stav sa ešte zhoršil (netvrdím, že za to môžu produkty, len nesprávna, resp. nedostatočná diagnostika a následné nesprávne rady).
Brala som 10 druhov produktov (!), poradkyňa mi sľubovala, ako sa mi upraví krvný obraz, vyprázdňovanie, ako schudnem, atď. Stale mi dohovárala, že musím piť viac vody, takže sa môj denný príjem čistej vody šplhal skoro na 5 l, keďže na Tanite šli tie čísla nahor veľmi pomaly, skoro vôbec. Tvrdila mi, že môžem vypiť kľudne aj 5 l vody, termočaj mi ochráni obličky.
Musela som byť strašne naivná a hlúpa, keď som tomu uverila.
Síce som schudla, ale za to mohol veľký nárazový stres, koktail len čiastočne. A primárne som si chcela poriešiť iné, nie chudnutie.

Bohužiaľ, nič mi nepomohlo a keď som si prepočítala, čo ma to stálo mesačne, tak som si povedala "dosť, nebuď hlúpa !".
Poslednou kvapkou bolo, keď mi chcela “naordinovať” antioxidant Rose Ox.
Jeho cena je (po 25%-nej zľave, ktorú som mala) cca 30 € aj niečo. Obsahuje 30 tabliet a radila mi to dať na 3xdenne, čiže jedno balenie by som mala na 10 dní a mesačne skoro stovku len za jeden produkt ! Silná kava, že?
Môžem si za to sama. Poradkyňu neobviňujem, nemôžem za to, že slepo a naivne verila všetkému, čo im nahovorili na školeniach a potom sa to snažila aplikovať v praxi. Možno sa raz zobudí aj ona.

Vymenila som poradkyňu aj značku (za ďaleko účinnejšiu a lacnejšiu), konečne som sa dozvedela môj hlavný primárny problém, z ktorého pramenili ďalšie. Produkty inej značky dokázali, že som sa po dvoch týždňoch cítila lepšie. (Produkty Herbalife to nedokázali ani po polroku, a na tento fakt poradkyňa argumentovala tak, že je to kvôli tomu, že som nikdy nemala nejak extra zdevastované telo a zdravie, takže ani nemám veľmi dôvod pociťovať nejaké extra viditeľné zlepšenie. Stačí tento argument? Mne hej. Nikdy som nebola z tých, ktorí po mesiaci- dvoch užívania čakajú zázraky, ale po polroku už by sa snáď aj dalo čakať nejaké, aspoň male citeľné zlepšenie.)

A ešte niečo, po malom súkromnom prieskume sa mi fakt zdá, že Herbalife je jednoznačne najdrahší, resp. jeden z najdrahších na trhu. Asi aj musí byť, keďže musí živiť toľko ľudí na vrchu pyramídy. Nemám nič proti MLM, ale odtiaľ potiaľ.
A je veľký rozdiel medzi adekvátne oceneným výrobkom a prepáčte za výraz “nenažranosťou”.

Môj názor po pol roku užívania- tie produkty sú hodny tak tretinu ceny, viac určite nie. Vzhľadom na ich percento účinných látok je cena strašne premrštená. Napr. vlákninu som užívala 3x denne a na stolicu som chodila raz denne, ako celý život predtým. Teraz chodím 2x denne, zaujímavé.. A to pijem menej vody.

Poradkyne sa chystám opýtať, keď ju stretnem, ako mi ten ich zázračný čaj ochránil obličky, keď som ich mala riadne oslabené.
Mimochodom, niekedy stačí vziať balenie do ruky a prečítať si tie maličké písmená, ktoré udávajú zloženie produktu. Bola som sklamaná a prekvapená. Tak mi treba!
Prepáčte môj dlhý a pre niektorých iste aj nudný príspevok, ale musela som sa s niekým o to podeliť.
Ďakujem za prečítanie.