Výrobky Duolife

deni9
30. sep 2022

Máte niekto skúsenosti z výrobkami Duolife?

milo77
13. nov 2022

@deni9 ahoj ano ja mam velmi dobre skusenosti

deni9
autor
13. nov 2022

@milo77 konkrétne sa chcem spýtať na sunvital sirup pre deti...môže sa uzivat aj preventívne a aká dávka pre 20 mes dieťa

milo77
13. nov 2022

@deni9 urcite ano preventivne vyborna vec. Zacal by som pri 20 mes dietatku s min davkami. Pre deti sa odporucaju polovicne davky ako pre dospelych. Doporucujem urcite sj Regein oil.

milo77
13. nov 2022

@milo77 takisto treba brat po jedlo lebo je tam zinok a na lacno moze prist dietatku zle. Da sa riedit s vodou aby to bol taky sirup.

medulienkalenka
19. nov 2022

áno, ak by som to neskúsila na sebe, tak by som neverila...mne velmi pomáhajú

deni9
autor
19. nov 2022

@milo77 nasadila som to babam,zriedila z čajom skusila z vodou nič nevypiju mi to...nechuti im

milo77
20. nov 2022

@deni9 netreba sa tak lahko vzdavat. Malu striekacku mate? Troska nabrat a dat do ust. Sposobov je vela. Na zaciatku sme synovi za vypitie davali nejaku malu sladkost teraz, ked vidi na stole lyzicku so sunvital sam vypije nic mu nemusim ani hovorit. Drzim palce

deni9
autor
20. nov 2022

@milo77 áno mam striekacku zmiešať to aj z troškou vody ?

milo77
21. nov 2022

@deni9 my to dávame neriedené, ale kľudne môže sa zmiešať aj s vodou. Vyškúšaj po troške.

gogce
7. dec 2022

@milo77 rovnako na začiatku dcerka odmietala, ale ako nahle som jej vysvetlila, že je to prospešné pre jej zdravie a sama sa aj presvedčila už neprotestuje - berieme preventívne a vzdy pri kašli a odporucam aj dospelým fajčiarom 👌👌