Mate s tym niekto skusenosti? Stoji to za tie peniaze? Hlavne tie cistiace prostriedky ma zaujimaju a pracie prostriedky, ozaj su take perfektne? Alebo ten filter na vodu. Cokolvek o tom viete, mozte napisat.
ja mam skusenost s pripravkom L.O.C. - tekuty cistiaci prostriedok - zvladol odstranit z gauca cervene vino a zo aj krv / nechala som posobit dlhsie/. kupuje ho moja mamina niekde od kamaratky, a mam iba odliate v ,malej flasticke pre raketo pripady
Aj my pouzivame praci prasok, avivaz, l.o.c, a este cisticna sprchovy kut a tablety do umyvacky 🙂 podla mna su fajn, dlho vydrzia, takze ked sa to prpocita tak nie su az takedrahe a tvrdia ze su biologicky odburatelne, tak im verim 😀
Prave som puzila 1x ten cistic na sprchovy kut a je genialny! Postriekala som nim sklo, bateriu aj sprchu, nechala asi pol hodku kym som zbehla do obchodu a potom som to len zotrela mokrou handrickou. Vsetky usadeniny od vodneho hamena su prec, sprchac je ako novy🙂
dobry den ja pouzivam vacsinou vyrobky amway uz 10r a som veeelmi spokojna 🙂 pastu na zubky inu ani nekupujeme 🙂 LOC mam doma bezne na vsetko ...tablety do mycky takisto ... mam aj spray na nabytok zanechava sviezu vonu po dreve 🙂 a LOCspray na okna to je balada ...to len pomachlim s handrickou 🙂 a nemusim lestit a mam pokoj 😉 parfemy su perfektne a vzorky vam vydrzia dlho 😉 na tvar pouzivam sadu ARTISTRY asi 7r a verte alebo nie vyzeram mladsie 😵 spirala na oci a lesk na pery su take prirodzene vyzerajuce akoby som ani namalovana nebola a splnaju svoj efekt 😉 a to nehovorim o inych pripravkoch ktore bezne doma nepotrebujem ked raz som vycistila ruru so ZOOMOM proti mastnote tak uz len ju udrziavam a je to pohoda 😎 VRELO ODPORUCAM NETREBA SA BAT JE TO JEDNA SUPER FIRMA KDE MOZETE VSETKO VYSKUSAT A NEBUDETE LUTOVAT A MOZETE AJ PODNIKAT PREDAJOM S VYROBKAMI ...
ahoj aj ja pouzivam amway som s nimi velmi spokojna a hlavne strasne dlho vydrzia a nie je nic lepsie na cistenie rury 🙂
Ahojte, aj ja vyrobky pouzivam, aj kozmetiku Artistry, som max spokojna, mozem Vam len a len odporucat, uz len kvoli 90 dnovej zaruky vratenia penazi 🙂 🙂 🙂
ahojte,je tu niekto kto je u amway zaregistrovaný?ako to funguje potom s objednávkami,čo musím splniť,aby som objednávala za nákupnú a nie predajnú cenu?
Je to celkovo predražená blbosť sú kvalitnejšie tie veci kúsok ale 10 x drahšie ako štandard
Ženy každý kto je registrovaný to bude chváliť pretože on bude zarábať na vašich objednávkach o tom to je.... 😀
su tam perfektne veci.. a co sa tyka tych predrazenych cien su tam aj lacnejsie...takisto aj drahsie veci... ale berte to z hladiska o kolko dlhsie tie veci aj vydrzia oproti beznym cistiacim prostriedkom alebo kozmetiky a podobnych veci .. 🙂
Sú skvelé a mám overený hlavne odstraňovač škvŕn. Len neviem momentálne kde by som ho mohla kúpiť. Ak má niekto tip z okolia BnB, poteším sa mu.
@naturonline ak mate zaujem o ten odstranovac mozme sa dohodnut.byvam v PE a nebol by to problem. pre blizsie info a komunikaciu ak mate zaujem napiste na mi na mail Kristina.chuda696@gmail.com
@zdenka49 mam zujem, napis mi IP.....dik
Ahojte, výrobky Amway vrele odporúčam. Mám veľmi dobré skúsenosti s L.O.C, ktorý má široké využitie od domácnosti, štvornohých miláčikov až po autá, a používam ho aj pri kúpeli. Odporúčam prací prášok SA8, kde už minimálne cena jedného prania je zaujímavá. Pánovi pedrooo2 - napíšte kde chodíte nakupovať lebo aj klasický obchod vytvára zisk.
Ahojte. Ja som mala problém s pleťou. Skúšala som rôzne výrobky, hlavne z lekárne. Netvrdím, že boli úplne zlé, no mojej pleti nijako nepomohli. Napokon som sa dostala k Amway . Pani čo s tým pracuje mi poradila a skúsila výrobky. Zdali sa mi super, tak som to riskla a zakúpila si hydratačnú sadu Artistry. Je tam záruka vrátenia peňazí, tak som si povedala, že o nič neprídem. Teraz mám už druhé balenie a je naozaj super. Ako už bolo hore spomínané, skvelé sú aj výrobky do domácnosti. Ak by ste mali záujem môžte si objednať aj cezo mňa. Okolie Za
Ahojte ja osobne som z BB výrobky amway používame už roky a fakt všetkého druhu 🙂 ak by ste mali otázky kludne sa pýtajte 🙂
Ahojte, vie niekto objednat vyrobky z okolia ZA prípadne TT???
ďakujem
Ja mám ten spray na škvrny a super, poradila mi ho kolegyňa, ktorá s ním bola spokojná. Mamine zase chválila kolegyňa prací prach na škvrny, tak sa chystáme vyskúšať.