Výroba vlastných puzzle

anjetta
31. jan 2021

Ahojte mamičky, chcela by som pre našho 2 ročneho chlapčeka občas vyrobit nejake puzzle. Tych kupnych ma doma dost ale niekedy sa mi zdaju na jedno kopyto. Existuju na to nejake bezne dostupne stroje - vyrezavatka? Secialne papiere? Nemam s tym ziadne skusenosti, budem rada za linky a nápady.

tehotna40
31. jan 2021

Pripnem, tiež by ma to zaujímalo, nas ma tiež rad puzzle

nerya
31. jan 2021

Skúsila by som sa informovať tam kde tlačia fotky, niektoré ponúkajú výrobu puzzle z fotiek, možno by vedeli prispôsobiť veľkosť/ počet ks.

anjetta
autor
31. jan 2021

nas mal velmi rad pamiatky a teraz ho (samozrejme okrem inych hračiek :D) bavia kartičky s osobnostami... prv ich ukazal, tak pomenoval a teraz by som mu z nich chcela spravit puzzle nech si postupne sklada.... len myslim, že 80 ks puzzle by stalo dost vela v tych foto-vyrobnach :D

luciannka83
31. jan 2021

@anjetta tak toto je iny level. 👍

jajka71
1. feb 2021

Ja som pred rokmi dala urobiť z fotiek puzzle sestrám, určite sa to dá aj iný obrázok.... Len treba nájsť.... Viem ze mali jedine problém keby bola licencia na motív inak nebol problém.... A to je cca 13r dozadu....

starshopping
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjetta
autor
1. feb 2021

Ja viem, že sa dá dať vyrobiť ale chcela by som vedeť, či by sa nejaký ,,stroj-vyrezavač" nedal normalne kupit a vyrabat si puzzle doma.

tehotna40
1. feb 2021

@anjetta https://www.davona.cz/puzzle-vyrezavaci-kovova-... ... nasla som len toto, žiadne stroje nato som nenasla, skúsiť potom jedine nejakému vyrobcovi puzzle a spýtať sa odkiaľ objednávajú stroje alebo ci nemajú niečo také k dispozícii ale myslím ze to sa budete musieť plesknut po vačku.