Ahojte mamičky, chcela by som pre našho 2 ročneho chlapčeka občas vyrobit nejake puzzle. Tych kupnych ma doma dost ale niekedy sa mi zdaju na jedno kopyto. Existuju na to nejake bezne dostupne stroje - vyrezavatka? Secialne papiere? Nemam s tym ziadne skusenosti, budem rada za linky a nápady.
Skúsila by som sa informovať tam kde tlačia fotky, niektoré ponúkajú výrobu puzzle z fotiek, možno by vedeli prispôsobiť veľkosť/ počet ks.
@anjetta tak toto je iny level. 👍
Ja som pred rokmi dala urobiť z fotiek puzzle sestrám, určite sa to dá aj iný obrázok.... Len treba nájsť.... Viem ze mali jedine problém keby bola licencia na motív inak nebol problém.... A to je cca 13r dozadu....
Ja viem, že sa dá dať vyrobiť ale chcela by som vedeť, či by sa nejaký ,,stroj-vyrezavač" nedal normalne kupit a vyrabat si puzzle doma.
@anjetta https://www.davona.cz/puzzle-vyrezavaci-kovova-... ... nasla som len toto, žiadne stroje nato som nenasla, skúsiť potom jedine nejakému vyrobcovi puzzle a spýtať sa odkiaľ objednávajú stroje alebo ci nemajú niečo také k dispozícii ale myslím ze to sa budete musieť plesknut po vačku.
Pripnem, tiež by ma to zaujímalo, nas ma tiež rad puzzle