Výrastky na hlave

chobotnica777
27. júl 2017

Ahoj, spravili sa mi nejake vyrastky na hlave, bola som u koznej mi to s dusikom vypalovala. Jeden velky sa mi len znizil ostane male zmizli.
Napisala mi do spravy ze malinovite fibromy. Len teraz zasa citim ze mam nieco vzadu na hlave. Zasa mi to narastlo na inom mieste. Nedalo mi to este pred tym ako mi toto narastlo som bola u druhej koznej. Lebo ta prva si pytala za kazdy zakrok pomaly 14 eur . Ten velky mi dusikom riesila asi 3x a sa len zmensil. No a tato kozna sa cudovala ze preco mi ten velky palila dusikom. Dala mi papier ze mam ist k chirurgovi. Len neviem ci tam budem mat jazvu. Ci mi vlasy narastu na tom mieste atd. Nepoznate nieco nato alebo mal niekto podobny problem?

Este k tomu ta druha kozna mi napisala do spravy ze DV: NAEVI INTRADERMALES Tak teraz neivem ci su to fibromy ale zasa nieco ine. Jedna tak druha tak... Este ze sa mam vyhybat slnku teda ochrana... hlavy..

Dakujem za radu

dominika6
28. júl 2017

@chobotnica777 sú to fybromy,ktoré sa nemajú vypaľovať,kedže je to tukový vankúš..robí sa to chirurgicky,vyrežú ti to..robí sa to ale v zime..nie v lete..vo vlasoch to nevadí,oni pomimo narastú a zakryjú..podľa toho aké velké to máš

flofli
28. júl 2017

No pokiaľ tam budeš mať jazvu tak ti na tom mieste už asi vlásky rásť nebudú lebo tam bude tá koža poškodená ale myslím, že to nemôžeš také veľké aby ti tam vznikla nejaká plešina alebo niečo podobné. Podľa mňa aj chirurg sa bude snažiť aby ti tam zostala čo najmenšie jazva 🙂

sandrahi
28. júl 2017

kde mas ten vyrastok? lebo to ta fakt nemala takto trapit ale rovno ta mala poslat tomu chirurgovi. ale neboj sa, to ti podla mna nezostane taka jazva aby sa ti tam urobila nejaka viditelna plesina, to sa prosim ta neplas, bude to v poriadku uvidis 🙂

chobotnica777
autor
6. aug 2017

Dakujem za reakcie 🙂

klara145
3. jan 2018

Ja som navštívila novootvorenú kožnú kliniku v Prievidzi Ryant Clinic, kde mi vypaľovali bradavicu laserovým nožom a za mňa je to asi najlepšia možná alternatíva, prístup je tu perfektný, celkovo je to na úplne inej úrovni, pomohli mi aj s problematickou pleťou. Treba navštíviť za mňa odporúčam! Tekutý dúsik nemusí pomôcť vždy môže sa vrátiť tiež ako aj vypalovanie elektrodou to mi robila jedna nemenovaná doktora ale žial neuspešne ani mi to dobre nezmizlo a mám pocit že sa mi aj zvačšila.