Vyptratá vetrovka

mari001
11. okt 2021

Ahojte, chcem sa oýtať či už niektorá urobila to, že ste dala vyprať vetrovku a tá vata či čo sa tak zbila na niektoých miestach. Ja som to začala riešiť lebo som ju dostala a je naozaj pekna a pohodlná, úplne môj vkus...poradila som sa aj s krajčírkou, kúpila som aj ten vatelín aby sa to úplne vymenilo. Ona vravela nech tam de je prešité rozparem a odfotim ja som to urobila no kupila som vatelin a povedala že ja to tam podoplnujem a ona nech zašije tam de som rozpárala no povedala že mam nechať tak že ona si poradi...ja som jej dala vetrovku pred 2 týždnami a včera mi povedala že nič z toho že sa to nedá lebo ona pôvodne chcela cele diely meniť... neviem čo mám robiť ani vetrovku nevrátila a neviem čo robiť či si to tam napchať sama a dať jej zašiť... viete niekto poradiť ? alebo tu sú nejaké baby čo vedia šiť a vedeli by poradiť čo s ňou?

elenka.k
11. okt 2021

No zima je už tu , čo chvíľa, choď nech Ti vráti vetrovku a hľadaj inú krajčírku. Diely sa nemenia na vetrovke - kým nie sú zničené. Ak vypárala iba švy, tak to by sa malo dať zašiť. Ak je vo vnútri vatelín.

loginexistuje
11. okt 2021

@mari001 preco si najprv neskusila susicku s loptickami ?

oli18
11. okt 2021

Mne to isté urobil prešívaný kabát. Ale vôbec to na ňom nie je vidno. Nosím ho normálne. Myslím, že väčšina vetroviek to robí, len nik na to nepríde. Ja mám svetlú farbu a otočila som ju vypratú oproti oknu, tak som na to došla.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
11. okt 2021

Kúp novú bundu a keď treba dať prať, tak do profi čistiarne, zas to nestojí tak veľa

luccija
11. okt 2021

@mari001 aj mne sa to stalo a celá bunda je zošita z malých kúskov na rukáve mám miestami úplne bez vatelinu:(ja som ju oprala a snažila sa vatelin, keď bola mokrá natiahnuť.Nebola tam značka, že len do čistiarne, tak som to riskla.Odvtedy si dávam veľký pozor akú bundu kúpiť paperovú dávam s loptičkami neviem či to pomôže aj pri vateline.
Skús nájsť inú krajcirku

eliaska101
12. okt 2021

A to môže len tak vypadávať z bundy? Asi si skús nájsť a kúpiť novú podobnú bundu, lebo pri takejto krajčírke no neviem neviem v akom stave ti ju vráti.