Ahojte...chcela by som sa opítat,,tie ktoré ste už prali s týmto savom,,vypralo vam veci uplne do biela?...dnes soms a vytešovala že som ho kupila koli zadubeným bielim tričkám,,a akosi to vobec nepustilo 😒 ..dala som to prat do pračky(tak píšu aj v navode na použitie).. a akosi stále nič,,ak ste už použili toto savo na svoje veci a pekne vam to vybielilo,,napíšte mi ako na to,,asi som amatér 😀 😒
Vybieli, ale nici to tkaniny. Skusala si na skvrny nakvapkat citron?
Vybieli aj citrón, alebo ocot do prania, plus sušiť na slnku. Vybieli to ale len bavlnu a ľan. Polyester, ani iné umelé tkaniny sa nechytajú.
Ahoj, ja ho používam tak, že cez noc necham namocene veci vo vedre so savom a vodou a na druhý deň to operiam na 90 stupňov a mám všetko pekné biele. (takto periem iba ponožky, potitka a podbradniky)
Pomoze aj pridavat ocot miesto avivaze. Vysledok ale nevydno hned, skor to ponaha preventivne.
a ešte celkom pekne tiež vybieli aj vanish na biele ale nie hneď prvým praním (aspoň nie všetko) a treba oblečenie najprv namočiť
dakujem Vám,,naozaj za všetky rady a tipy,,ste zlaté 😉 ...tak uteraky mi pekne vypralo to som rada,,dala som na vyššie stupne
@monicm tak čo sa týka tých olejových flakov,,skusim tu jar,,hlavne by som chcela aby to zmizlo na dvoch mojich tričkách ,,mam ich velmi rada,,,nosia sa velmi pohodlne,,a je to bavlna,,takže skusim na tie olejove tu jar,,ale mam tam aj naike hnedoorandžové bodky,,,to sa mi tam zjavilo po poslednom praní asi z pračky,,,alebo neviem,,,či z filtra(ten je čistý tak nechápem)..
Áno, vždy. Používam Savo Perex, trošku nalejem do vrchnáka (len do tej ,,vnútornej,, vrchnákovej priehlbinky) a dám do ,,avivážneho,, priečinja v práčke.
Lepší prostriedok ako savo ani nepoznám, bielym ním aj oblečenie keď sa mi niekedy podarí nejaké zafarbiť a aj s ním čistím skoro celú domácnosť
Ja pouzivam vanish gold, som spokojna, ale skor neviem najst sposob ako odstranit skvrny od fixky, pretoze moj syn takto casto pride domov zo skoly a biele tricko je od fixky, kedze ich pouzivaju v skole , tak nedopatrenim skonci aj na tricku, poznate nejaky sposob ako ich odstranit? Skusala som sprej na vlasy odlakovac a pod . Nepomohlo, len malinko.
DD
Chcem sa spytat tiez na toto savo ,dala som ho na koselu a bolo to uz zlte pri goliery a vidim teraz tam ze to je ruzove je to normalne zmyzne mi to krd to este necham v tom??poprosim poradte mi rychlo ak sa da co mam robit ďakujem
ano na zaciatku pekne vybieli, ale po case to pradlo cudne zosivelo viac ako normalne
radsej nepouzivam
pouzijem ariel a dam na vysiu teplotu